Borden en symptomen van chronische angst

Borden en symptomen van chronische angst

Iedereen heeft zorgen en pijn van angst. Het is wanneer angst constant dat het een chronisch probleem zou kunnen zijn. Chronische angst onderbreekt het dagelijks leven. Deze spanning en overdreven staat van zorg kan leiden tot lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen. Chronische angst wordt vaak gediagnosticeerd als het aanwezig is over een periode van zes maanden van de tijd is. Tekenen en symptomen van chronische angst variƫren.

Maag problemen

Mensen met een chronische angst kunnen vinden dat ze last hebben van diarree, misselijkheid, brandend maagzuur of maagpijn.

Verwarring

Mensen met een chronische angst klagen over een onvermogen om zich te concentreren en zeggen dat ze zijn snel afgeleid. Anderen vinden dat hun geest heeft de neiging om blanco te gaan. Zij kunnen het gevoel onrustig.

Pijn op de borst

Ongemak rond of met het hart, kan kortademigheid of hartkloppingen tekenen zijn van chronische angst.

Slapeloosheid

Met zorg op overdrive, mensen vinden het moeilijk om te slapen of terug te keren naar de slaap na het ontwaken in de nacht.

Allergische reactie

Astma-aanvallen kunnen vaker voorkomen en huiduitslag of netelroos kon verschijnen.

Prikkelbaarheid

Prikkelbaarheid en ongeduld kan toeslaan zonder waarschuwing.

Gevoelens van doom

Een eindeloze lus van angstige gedachten kan spelen in iemands hoofd. Gedachten zoals: sterven aan een hartaanval, vernederd, of van iets vreselijks gebeurt, in overvloed.