Borden en Symptomen van Cat Allergieën bij kinderen

Borden en Symptomen van Cat Allergieën bij kinderen

Kat allergieën behoren tot de meest voorkomende huisdier allergieën. Het probleem is niet kattenbont, zoals de meeste mensen denken, maar eerder de kat huidschilfers, speeksel en urine. Symptomen van kat allergieën bij kinderen zijn niezen, huiduitslag en astma.

Neusklachten

Kat allergie symptomen zijn een loopneus, pijnlijke verstopte neus, niezen en nasale drip, die een zere keel of hoesten kan veroorzaken. Kinderen met een nasale allergie symptomen zullen vaak wrijven hun neus omhoog.

Oogsymptomen

Andere verschijnselen zijn onder meer jeukende of rode ogen en wallen onder de ogen.

Huid symptomen

Kattenallergieën kan allergische dermatitis veroorzaken, wat leidt tot een jeukende huiduitslag of netelroos waar de huid in contact kwam met het allergeen, zoals de handen of de allergische kind huis een kat.

Respiratoire symptomen

Bijna een derde van de mensen met een huisdier allergie hebben ook astma. Dit kan pijn op de borst, piepende ademhaling en kortademigheid veroorzaken. Bij kinderen, astma veroorzaakt vaak moeite met slapen.

Niet-duidelijke oorzaken

Kinderen met kat allergie symptomen vertonen zelfs als een kat niet in het huis. Het kan meer dan zes maanden duren om een ​​huis van huidschilfers van de kat volledig schoon zodra de kat is verdwenen. Huidschilfers van de kat kan het huis binnen na contact met de huid en kleding, zelfs als een kat was nooit in het huis.