Borden en symptomen van botkanker in de heup

Borden en symptomen van botkanker in de heup

Volgens het National Cancer Institute, botkanker is zeldzaam, die minder dan 1 procent van alle kankers, en slechts ongeveer 2.300 nieuwe gevallen gerapporteerd in de VS elk jaar. De symptomen van botkanker in de heup zijn vaak symptomen van andere goedaardige bottumoren en heupproblemen, maar moet u een arts te raadplegen als u symptomen die zouden kunnen wijzen op botkanker ervaren. Botkanker symptomen komen meestal op heel geleidelijk, dus let goed op je heup gezondheid als u of vermoedt botkanker.

Pijn

Pijn is het meest voorkomende symptoom van botkanker, volgens de National Cancer Institute. Patiënten botkanker bij wie de kanker is gelegen in de heup of het bekken kan consistente pijn of intermitterende pijn, vaak bij het doen van bepaalde activiteiten die de heupen gaan, zoals lange afstanden lopen, buigen en draaien. Geen bijzondere soort pijn wordt geassocieerd met patiënten botkanker, en sommige patiënten met botkanker rapport voelen geen pijn.

Zwelling en Lumps

Zwelling en knobbeltjes op de heup of bovenbeen soms signaleren botkanker. Zwelling gaat vaak gepaard met pijn, en sommige botkanker patiënten kunnen de knobbeltjes op hun heupen te voelen door de huid, ofwel tijdens het staan ​​of normaal zitten of bij het draaien of buigen in een positie dat het heupbeen tegen de huid duwt.

Zwakke Bones

Kankercellen die de heupbeenderen binnenvallen kan de botten verzwakken in het bekkengebied. In sommige gevallen, de botten zo zwak dat zij breken of breken. Terwijl ernstige valpartijen en verwondingen resulteren vaak in heupfracturen of breekt, vooral bij oudere mensen, kan kanker heupbeenderen fractuur of breken uit, zelfs een lichte val of letsel.

Andere symptomen

Andere symptomen van botkanker omvatten gevoel meer vermoeid of vermoeid dan normaal en afvallen onverwacht volgens de Mayo Clinic. Deze symptomen kunnen wijzen op een aantal andere medische aandoeningen zo goed, dus is het belangrijk om advies van een arts te zoeken.