Borden en symptomen van boezemfibrilleren Disease

Boezemfibrilleren is een aandoening die optreedt wanneer de rechter en linker atria van het hart, de twee bovenste kamers, beginnen te verslaan op een versnelde en willekeurige tempo. De aandoening wordt gewoonlijk gediagnosticeerd met resultaten van een bloedtest en de resultaten van een hart controlesessie. Om de behandeling van de aandoening, kan uw arts medicijnen die het ritme van het hart regelt voorschrijven. In extreme gevallen kan het nodig zijn een pacemaker te worden geïnstalleerd.

Hartkloppingen

Een van de meest voorkomende symptomen van atriale fibrillatie hartkloppingen. De persoon kan de versnelling van zijn hartslag te voelen, en soms kan het voelen alsof zijn hart klopt door zijn borst. Zijn hart kan voelen als er een beat heeft overgeslagen, of het kan het gevoel dat het zo snel dat het wordt wapperen klopt. Hartkloppingen kan leiden tot angstgevoelens, en ze kunnen ook leiden tot overmatig zweten samen met een versnelde hartslag.

Hypotensie

Hypotensie is wanneer het hart niet snel genoeg het slaan en voldoende met zuurstof verrijkte bloed niet verstrekken aan organen in het lichaam. Wanneer hypotensie begint te stellen, kan de persoon problemen met het gezichtsvermogen, zoals wazig zien, dubbel zien of een verlies van perifeer zicht ervaart. De persoon kan chronische vermoeidheid ervaren en voelen alsof ze niet genoeg slaap krijgen. Ze kunnen beginnen om verwarring over hoe je eenvoudige alledaagse taken te doen ontwikkelen, en ze kunnen beginnen aan geheugenverlies ervaren. Ze kunnen ook duizelig geworden en kon flauwvallen.

Angina

Angina pectoris is de pijn op de borst als gevolg van de hartslag te snel. Het hart kan voelen alsof het is niet genoeg bloed om uit naar de rest van het lichaam, dus het begint sneller te kloppen, die enorme pijn op de borst veroorzaakt te compenseren. Angina kan ook de persoon voel me zwak, en het kan hem leiden tot moeite met zijn adem te hebben.

Memory Loss

Wanneer de hersenen moeite om het bloed het nodig heeft, zal het soms symptomen door zuurstofgebrek maken. De persoon kan beginnen om geheugenverlies te ervaren; zij kan een moeilijke tijd herinneren hoe je eenvoudige taken uit te voeren; en ze kunnen beginnen te voelen in de war als er veel stimulans te nemen.

Chronisch boezemfibrilleren

De Mayo Clinic beschouwt chronisch boezemfibrilleren om een ​​aandoening die consequent toont symptomen totdat de persoon zoekt en ontvangt behandeling van een arts te zijn. Voor veel mensen de symptomen die gepaard gaan met boezemfibrilleren komen en gaan. Zij kunnen duren enkele uren, of ze kunnen duren een paar dagen. Sommige mensen hebben geen symptomen bij allen, en hun toestand wordt pas ontdekt nadat ze een medisch onderzoek hebben ondergaan.