Borden en symptomen van bedwantsen

Borden en symptomen van bedwantsen

De bedbug is een kleine rode of bruine insect dat deel uitmaakt van de familie Cimicidae. Wandluis problemen werd voorpaginanieuws in de Verenigde Staten in 2010, dus weten hoe te identificeren een wandluis besmetting is belangrijk. De bugs verstoppen in warme, donkere plaatsen tijdens de dag, en komen 's nachts te voeden. Ze zijn moeilijk visueel te identificeren, zodat beten zijn meestal het eerste teken van een wandluis probleem.

De Bite

De beet van een bedwants kan een aantal andere insectenbeten lijken. Tenzij een persoon heeft een allergische reactie op de beten beet, ze de neiging om een ​​typische muggenbeet lijken. De snacks zijn rood van kleur, en zijn meestal donkerder in het midden van de beet. Beten zijn ook jeukende als muggenbeten.

Lineaire Bite Patronen

Terwijl elke hap kan lijken op andere insectenbeten, is het patroon van de wandluis beet die hen onderscheidt. Terwijl een wandluis hapje kan verschijnen op zijn eigen, het komt vaker voor om ze te zien verschijnen in groepen. Deze groepen zullen vaak bestaan ​​uit drie of vier beten dat zal worden geregeld in een lineair patroon. Kleine bug bites in een rechte lijn zijn vaak een indicatie van een wandluis probleem.

Visuele tekens

Kijk voor visuele tekenen van bedwantsen te zien of je een probleem op je handen hebt. Bedwantsen verstoppen zich graag in alle ruimtes in en om matrassen en hoofdeinde. Controleer zorgvuldig of tussen objecten, evenals in elke plooien, vouwen of naden die goede schuilplaatsen zou kunnen maken. Hun platte lichaam maakt ze uitstekend in het verbergen in kleine ruimtes.

De meest voorkomende visuele aanwijzing van een wandluis probleem is donkere vlekken op uw matras. Dit wordt gedroogd wandluis uitwerpselen en is een zeker teken van het probleem. Soms kan er worden uitgesmeerd bloed zichtbaar als u per ongeluk verpletterd een wandluis na het gevoed. Er kunnen ook echte dode insecten of de schuur skins die de bugs afvoeren als ze ouder worden.

Geur Borden

Soms is er een geur die geassocieerd is met een bedwantsenplaag. Je moet nog steeds op zoek naar tekenen van bedwantsen, zelfs als je niet let op de geur, dat wel. Meestal de geur alleen merkbaar bij ernstige aantasting. De geur wordt omschreven als "buggy" of "zoet en muf." Als je een geur als dat rond je bed ziet, moet u controleren of er verdere tekenen van het ongedierte.