Borden en symptomen van angst in Tieners

Borden en symptomen van angst in Tieners

Tieners zijn gekend te hebben wisselende stemmingen en fluctuerende hormonen die kunnen leiden tot gedrag depressieve. Angst is een gemeenschappelijk probleem voor tieners, die kunnen worden veroorzaakt door edele drukken, drukken van ouders uitvoeren atletiek en druk om goed te bereiken op tests. Angst kan moeilijk te leven verloop van tijd, en het is belangrijk dat ouders het teken en symptomen van angst begrijpen tieners beter hun kinderen.

Veranderingen in eetpatronen

Tieners met angst vertonen vaak een verandering in hun eetgewoonten door verhoogde stress. Dit kan gezien worden als een toename van de hoeveelheid voedsel geconsumeerd, een verandering van het soort voedsel geconsumeerd, of een verlaging van totaal eten.

Mood Swings

Stemmingswisselingen bij tieners kan het gevolg zijn van angst in hun leven zijn. Wanneer de druk overweldigen een tiener, kan de angst te veel geworden, wat resulteert in woede-uitbarstingen of driftbuien die lijkt op een jonger kind.

Veranderingen in slaapgewoonten

Slapen kan verstoord worden wanneer een tiener wordt verbruikt door stressvolle gedachten en angsten. -Angst geteisterde tieners kunnen slapeloosheid hebben, als ze niet in slaap kunnen vallen, wat kan beïnvloeden hoe goed ze zich voelen tijdens de dag en hoe goed ze presteren op school.

Huiduitslag

Huid kan vaak ontstoken en geïrriteerd van stress geworden. Dit komt door de afgifte van cortisol in het systeem bij een tiener voelt angst. Angst is een toename van acne uitbarstingen en een toename opflakkeringen van psoriasis veroorzaken.

Riskant gedrag

Angst kan een tiener overweldigen, en kan leiden tot een toename van risicovol gedrag, zoals het drinken, drugsgebruik en promiscuïteit. Deze riskant gedrag kunnen toekomstige leven van een tiener beïnvloeden, zodat het stimuleren van een tiener met angst om de hulp van een adviseur te zoeken kan helpen voorkomen dat verdere riskante acties.