Borden en symptomen van angst en stress bij mannen

Borden en symptomen van angst en stress bij mannen

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services meldt dat meer dan 40 miljoen volwassenen lijden aan angststoornissen in de VS elk jaar. Angststoornissen zijn naar verluidt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen, hoewel zowel mannen als vrouwen lijden evenzeer van fobieën (sociale fobieën, bijvoorbeeld). Er is speculatie dat mannen minder kans dan vrouwen om te vragen of te zoeken naar medische behandeling wanneer lijden aan angst geweest. Als u of iemand die je kent lijdt aan angst of stress, is het belangrijk om te helpen om het probleem te voorkomen van verergering te zoeken. Mensen die lijden aan angst en spanning wordt gewoonlijk weergegeven één of, waarschijnlijker, verscheidene van deze symptomen.

Paniekaanvallen

Mannen zijn vaker dan vrouwen om de tekenen van paniek of angst, aanval te verwarren met het hebben van een hartaanval. Beide voorwaarden zijn angstaanjagend voor de patiënt, waardoor een kortademigheid, pijn op de borst en een race hartslag. Als deze symptomen zich voordoen, moet de patiënt onmiddellijk medische hulp te zoeken en krijg een juiste diagnose.

Verhoogd alcohol- en drugsgebruik

Mannen zijn vaker dan vrouwen aan zelfmedicatie aandoeningen zoals stress en angst met alcohol of drugs. Een sterk teken dat een man weet je ervaart een toename van stress is zijn toenemende misbruik van schadelijke stoffen.

Veranderd slaappatroon

Slapeloosheid is een symptoom van stress en angst. Iemand die lijdt aan deze voorwaarden is het leven in constante zorg of angst en zal waarschijnlijk wakker te liggen van het. Daarentegen kan een persoon die depressief is overmatig slapen.

Veranderingen in de eetlust

Angst en stress kan buikpijn en andere gastronomische problemen, waaronder diarree veroorzaken. Als een man is het nemen van extra maagzuurremmers, voelen merkbaar minder honger of zelfs het eten van meer dan normaal, kan dit een symptoom van stress of angst zijn.

Prikkelbaarheid

Heeft de man geïrriteerd gemakkelijker dan voorheen? Wordt hij uitgehaald naar zijn familie en vrienden, niet-uitgelokte? Prikkelbaarheid en humeurigheid bijna altijd gepaard angst. Hoewel slecht humeur vele triggers, is het mogelijk dat hij lijdt aan gegeneraliseerde angststoornis, de meest voorkomende vorm van angststoornis.

Sociale terugtrekking

Een persoon met ernstige angst kunnen raken sociaal teruggetrokken, vooral als hij lijdt aan een soort fobie, gemeen man, genaamd agorafobie, dat de angst in open, openbare ruimten. Een teken dat hij lijdt aan deze aandoening kan zijn negatief gevoel over een sociale situatie die hij ooit verwacht en genoten. Angst, friemelen, blozen van het gezicht en nervositeit kunnen aanwezig zijn.

Andere Fysieke Ongemakken

Angst en stress niet alleen een negatieve invloed op de geest. Ze kunnen aanzienlijke schade veroorzaken aan het lichaam ook. Lichamelijke symptomen van angst en stress onder spierpijn, spiertrekkingen en beven, zweten, en het zijn snel bang of geschrokken.