Borden en symptomen van angst bij kinderen

Angststoornissen zijn wijdverbreid onder kinderen ", die zich in ongeveer 13 van de 100 kinderen en adolescenten leeftijd 9 tot 17," meldt de National Mental Health Information Center. Net Wellness merkt op dat de vroege opsporing en behandeling van angst bij kinderen "kan het voorkomen van toekomstige problemen, zoals het verlies van vriendschappen, gebrek aan sociale en academische potentieel te bereiken, en gevoelens van lage eigenwaarde," evenals "klinische depressie of de vorming van ernstiger angststoornissen. " Het is belangrijk voor ouders en verzorgers de tekenen van onrust weten zodat het probleem kan worden gediagnosticeerd en behandeld.

Zorgen

Zorg is een veel voorkomend symptoom van angst bij kinderen. Hoewel het normaal is voor ieder kind angstig op keer, of geconfronteerd met een test op school, bereidt zich voor op een belangrijke voetbalwedstrijd of dans overweging, of verpakking voor een reis naar een nieuwe plek, kinderen met angst fret meer dan gedachten, situaties en mogelijkheden die anders zou het niet verdienen een dergelijk niveau van zorg. Een kind met angst kan leiden tot overmatige zorgen te maken over haar academische prestaties als ze al aan de top van haar klasse.

Fysieke symptomen

Kinderen met angst kunnen ervaren fysieke symptomen van de ziekte, zoals maagpijn, spier ongemak of andere lichamelijke tekenen van nood.

Angst voor Scheiding

Hoewel het normaal is voor jonge kinderen bang te zijn bij het vooruitzicht van gescheiden te zijn van de ouders, verzorgers of bekende plaatsen, een ouder kind die nog tentoonstellen overdreven aanhankelijk neigingen kan worden ervaren een symptoom van angst. Dit probleem kan een kind te houden van slapen 's nachts, of het kan zelfs leiden tot een irrationele angst voor het verliezen van een dierbare aan ziekte of overlijden.

Fobie

Kinderen die lijden aan angst kan ook last hebben van een fobie, zoals een extreme angst voor onweer, afgesloten ruimten, hoogten of zelfs sociale situaties. Een kind met een fobie zal gaan tot het uiterste om die situatie of object te vermijden.

Paniekaanvallen

Een van de meest extreme en met betrekking tot symptomen van angst bij kinderen is een paniekaanval. Een paniekaanval kan worden veroorzaakt door zorgen, een ontmoeting met een fobie, of niets in het bijzonder. Het kan zowel een fysieke en mentale reactie veroorzaken. Lichamelijke symptomen zijn een race hartslag, trillen, misselijkheid en zweten; een psychologische reactie kan een verlammende en irrationele angst voor de dood.