Borden en symptomen van angst aanvallen in Midden Oud Vrouwen

Borden en symptomen van angst aanvallen in Midden Oud Vrouwen

Sommige angst is een normaal onderdeel van het leven. Angst maakt ons meer helder denken en sneller te handelen in een poging om gevaar te dwarsbomen. Echter, het lichaam ervaart soms gevaar waar er geen is, hetzij als gevolg van defecte denken of een verandering in de chemie van de hersenen. Bij vrouwen van middelbare leeftijd, angst en paniek die zelf niet eerder heeft gepresenteerd wordt waarschijnlijk gekoppeld aan de veranderende hormonen van de menopauze, omdat volgens de Anxiety Disorders Association of America, paniekstoornis presenteert zich meestal in de vroege volwassenheid. De symptomen van angst aanvallen zijn hetzelfde wanneer ze zich voordoen, en met succes kan worden behandeld met een combinatie van cognitieve gedragstherapie en medicatie.

Hartkloppingen

Het gevoel dat je hart is racen of overslaan van beats komt vaak voor bij angstaanvallen, als zijn gevoelens van beklemming op de borst en pijn. Terwijl meestal onschuldig, kunnen hartkloppingen zijn een van de meest angstaanjagende symptomen van een angstaanval, het verzenden van veel mensen naar het ziekenhuis vrezen een hartaanval.

Duizeligheid

Duizeligheid is een symptoom van een angstaanval, en presenteert als flauwvallen of het ervaren vertigo. Het is zeer ongebruikelijk om flauw te vallen tijdens een angstaanval, dus als je dat doet, zul je nodig hebt om uw zorgverzekeraar te zien om te zien of u een onderliggend gezondheidsprobleem hebben.

Irrationele gedachten

Kan je het gevoel alsof je sterven of worden losgekoppeld van de werkelijkheid ("depersonalisatie"). U kunt ook gevoelens die je gaat gek of dat je op het punt om iets te gênant te doen zijn. Volgens berichten in de Anxiety Disorders Association of America, depersonalisatie is het gevoel dat de dingen om je heen niet echt zijn, die kunnen bijdragen aan de andere negatieve gevoelens.

Intestinale of blaasproblemen

Plotselinge aandrang tot urineren of stoelgang zijn ook symptomen van een paniekaanval, die optreedt omdat alle systemen in het lichaam oversturen.

Ademhalingsproblemen

Gevoel kortademigheid of dat je niet diep genoeg kan ademen zijn beide symptomen van een angst attack.Shortness van adem kan ertoe leiden dat de gevoelens van duizeligheid als je begint te hyperventileren.

Opvliegers

Opvliegers komen vaak voor bij vrouwen van middelbare leeftijd die gaan door de menopauze. Ze zijn ook voorkomende symptoom van een paniekaanval. Ze dragen bij aan het zweten, beven en bibberen die ook symptomen van angst aanvallen.

Rubberachtige Knieën

Je kan voelen als je benen niet meer houd je lichaam rechtop, of dat je niet kunt lopen. Hoewel je benen wankel kan zijn, moet je in staat om te lopen.