Borden en symptomen van alcoholgebruik

Tekenen van alcoholgebruik kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van het gewicht, alcohol tolerantie, ingenomen hoeveelheid en de periode van het drinken. Het is belangrijk om uit te kijken voor deze tekenen en symptomen als in een potentieel gevaarlijke situatie. Als er een auto betrokken is, niet laat iemand achter het stuur als ze de symptomen van alcoholgebruik te tonen. Als u deze symptomen in een minderjarig persoon opmerkt, praat met hen over het drinken.

Mobiliteit en Spraak

Alcoholgebruik vermindert coördinatie, en je zou kunnen opmerken dat iemand onder invloed zwaait of heeft problemen met het vinden van hun voet. In extreme gevallen kan de persoon omvallen of niet in staat zijn om een ​​eenvoudige taak te voltooien. Een ander klassiek teken van alcoholgebruik wordt onduidelijke spraak.

Geur

Als u vermoedt dat iemand heeft gedronken, probeer dan een vleugje van haar adem te vangen. Alcohol zal blijven hangen in de mond, en je zou in staat zijn om uit te maken van de duidelijke geur van wijn, sterke drank of bier.

Visie

Alcohol schaadt de visie, dat is waarom het is vooral gevaarlijk om achter het stuur te krijgen na het drinken. Visie van de drinker kan worden wazig, en ze zullen moeite hebben met het maken van objecten duidelijk. Licht kan ook verschijnen in het bijzonder lichte en hoofdpijn tot iemand die heeft gedronken zwaar veroorzaken.

Urineren

Alcohol verhoogt de snelheid van het plassen als het lichaam probeert om het uit te werken van het systeem. De informele termijn "breek de zegel" eigenlijk is waar. Overmatig alcoholgebruik leidt tot frequent urineren. Deze zuivering van vloeistoffen ook bij aan uitdroging, hetgeen een belangrijke factor in kater.

Gedrag

Mensen onder invloed van alcohol zijn vatbaar voor handelen zonder remming, ervaar de extreme emoties in een korte periode van tijd en behandelen dierbaren of zelfs vreemden met disrespect zonder duidelijke reden. De stemmingswisselingen in verband met het gebruik van alcohol kan schadelijk zijn voor de persoonlijke relaties zijn en kan leiden tot gevaarlijke situaties als een drinker veroorzaakt een onbekend individu zonder reden.

Ernstige symptomen

Het drinken van teveel alcohol in een enkele zitting kan misselijkheid en braken veroorzaken. Een drinker wie is overdone kan beweren dat de kamer ronddraait. De alcoholische episode kan climax in een black out, waarin de drinker verliest herinneringen aan hun acties. De drinker kan flauwvalt, en is het misschien moeilijk om hem te wekken uit zijn slaap te zijn. Flauwvallen in een dergelijke staat is gevaarlijk, want als je moet overgeven in je slaap leidt het tot een verstikkingsgevaar opleveren.