Borden en Symptomen van Alcohol & Drug Abuse

Tekenen en symptomen van alcohol- en drugsmisbruik zijn zeer vergelijkbaar. Vele malen tekenen en symptomen van alcohol- en drugsmisbruik kunnen onopgemerkt blijven. Vaak zijn ze heel duidelijk, maar toch zijn verward met depressie of andere ziekten. Terwijl andere drugs en alcohol verschillende effecten kunnen hebben op individuele, als bekend is wat borden te zoeken, ze vrij eenvoudig te herkennen.

Lichamelijke tekenen

Drugs en alcohol van invloed op zowel de geest en het lichaam. Enkele veel voorkomende symptomen van drugs-en alcoholmisbruik zijn onvermogen om te slapen, trage spraak of reactietijd, neusbloedingen, ernstige tandheelkundige problemen en overmatig hoesten met slijm.

Mentale en emotionele tekenen

Drugs-en alcoholmisbruik hebben ook invloed op een individu in mentale en emotionele manieren. Tekenen en symptomen hiervan zijn prikkelbaarheid, onrust, rust, depressie, apathie, hallucinaties, en gedrag dat is energiek en spraakzaam of niet reageert en paranoïde.

Tolerantie

Een ander teken van alcohol of drugsmisbruik is de tolerantie van de stof. Als een individu maakt misbruik van drugs of alcohol, zal hij voortdurend moeten meer van die stof op de gewenste gemoedstoestand te bereiken.

Onttrekkingen

Intrekking is ook een teken van drugs-of alcoholmisbruik. Als een individu maakt misbruik van drugs of alcohol, kunnen ze tekenen van terugtrekking, zoals shakes, spierpijn, koude rillingen, hallucinaties, agitatie en slapeloosheid of overmatig slapen tonen.

Waarschuwingen

Volgens Help Guide.org, een persoon die misbruik maakt van alcohol of drugs wanneer ze geconfronteerd kunnen zeggen dat hij kan op elk moment stoppen hij wil. Hij zou kunnen zeggen dat hij al eerder nuchter geworden en kan dus opnieuw doen als hij ervoor kiest om. Het is belangrijk te onthouden dat de sleutel tot het herstellen van een drugs-of alcoholmisbruik is nuchter blijven.

Herstel en Rehabilitatie

Een individu proberen om misbruik te maken van alcohol te stoppen of drugs kan professionele hulp om dit te doen moet. Sommigen moeten groepen zoals AA of NA, sommige moeten klinische revalidatie, terwijl sommige mensen daadwerkelijk kan krijgen nuchter op hun eigen.

Volgens Help Guide.org, iemand die is misbruik maken van alcohol of drugs is het maskeren van onderliggende problemen en emoties. Zodra het individu krijgt sober, wellicht andere onderwerpen de oppervlakte. Sommige van deze problemen kunnen zijn pijnlijke herinneringen. Ze moeten nieuwe manieren om te gaan met haar depressie en problemen omdat ze niet langer in staat zal zijn om te vertrouwen op alcohol of drugs te doen leren.