Borden en symptomen van acute gastro-enteritis

Borden en symptomen van acute gastro-enteritis

Hoewel het niet een type influenza, gastroenteritis is algemeen bekend als de maag griep. Deze ziekte is een ontsteking van de maag en darmen veroorzaakt door voedsel te eten of drinken vloeistoffen die zijn besmet met een virus, bacterie of parasiet en delen van voedsel of eetgerei met een geïnfecteerde persoon. Volgens de National Institutes of Health, symptomen gewoonlijk verschijnen binnen 4-48 uur na inname van het besmette product. Volgens de Mayo Clinic, symptomen verdwijnen binnen twee dagen, maar de persoon besmettelijk gedurende 3 tot 14 dagen.

Misselijkheid en braken

Deze ziekte veroorzaakt misselijkheid en braken, wat kan leiden tot verlies van eetlust en gewichtsverlies. Neem contact op met uw arts als u geen vloeistoffen naar beneden kan houden voor 24 uur, als je bloed moet overgeven of als youâ € ™ ve braken gedurende meer dan twee dagen. Neem contact op met uw babyâ € ™ s arts als je baby braken dat duurt meer dan vier uur.

Diarree

Diarree veroorzaakt door gastro waterig en kan bloed bevatten indien de ziekte wordt veroorzaakt door een soort bacterie. De drang om naar het toilet te gaan is sterk en kan een persoon ontlasting incontinentie ervaren als hij can not € ™ t maken het naar de badkamer in de tijd. Neem contact op met uw arts als u ernstige of bloederige diarree.

Buikklachten

Abdominale symptomen van gastro-enteritis zijn onder andere buikpijn, pijn en krampen. Neem contact op met uw arts als u buikpijn of pijn hebben verhoogd.

Diversen Symptomen

Een low-grade koorts, koude rillingen, klamme huid en overmatig zweten zijn symptomen van gastro-enteritis. Gastro-enteritis kan ook leiden tot hoofdpijn, stijve gewrichten of occasionele spierpijn. Neem contact op met uw arts als u koorts hoger dan 104 graden Fahrenheit, en contact opnemen met uw childâ € ™ s arts als uw kind koorts heeft hoger dan 102 graden Fahrenheit.

Uitdroging

Uitdroging kan snel optreden als gevolg van gastro doordat het lichaam verliest veel fluïdum door braken en diarree. Tekenen en symptomen van uitdroging zijn: droge of plakkerige mond, lage bloeddruk, duizeligheid, donker gele urine, verminderde urineproductie, onvermogen om te scheuren en een gezonken verschijning aan de ogen veroorzaken. Neem contact op met uw arts als u tekenen en symptomen van uitdroging. Neem contact op met uw babyâ € ™ s arts als je baby tekenen van uitdroging, is ongewoon slaperig, als de zachte plek op de bovenkant van zijn hoofd is gezonken of als hij Hasna € ™ t had een natte luier in ten minste zes uur.