Booster Seat Laws

Stoelverhoger wetten beschermen kinderen die te groot of te oud voor een autostoel. Veel ouders nalaten Peuterzitjes gebruiken voor hun oudere kinderen, maar beperkt zich tot de veiligheidsgordels om hen te beschermen. Auto-ongevallen te doden meer kinderen in de leeftijd tussen 4 en 8 dan iets anders. Bescherm uw kinderen in stoelverhogers als zij hun kinderzitjes zijn ontgroeid - elke keer en voor elke rit.

Grootte

Als uw kind 8 jaar of jonger en jonger dan 4 feet 9 inches, moet hij in een zittingverhoger.

Geschiedenis

In 2000 werd de eerste stoelverhoger wet die in de Washington (per 1 juli 2002). In 2002 heeft de National Highway Traffic Safety Administration veranderde hun aanbevelingen voor zittingverhoger gebruiken om kinderen die te groot zijn voor de veiligheid van kinderen zitplaatsen te beschermen. Ze moedigen staten om wetten die geschikt kinderzitje vereist, met inbegrip van wetten die stoelverhoger-leeftijd kinderen te beschermen.

Vooruitgang

Achtendertig staten hebben stoelverhoger herzieningen van hun kind terughoudendheid wetten.

Kosten

Een backless stoelverhoger kunnen de kosten zo laag als $ 15. Een laag inkomen staat programma's kunnen beschikbaar zijn voor degenen die niet kunnen veroorloven een zittingverhoger zijn. Check de website van uw staat voor meer informatie.

Verwondingen

Sever schade kan worden toegebracht aan de darmen, lever en milt bij veiligheidsgordels glippen uit het bekken van een kind tot aan de buik. Een stoelverhoger liften een kind hoog genoeg om te voorkomen dat de gordel uit te glijden.