Boete voor het niet kopen Zorgverzekeringen

Boete voor het niet kopen Zorgverzekeringen

Tientallen miljoenen mensen in de Verenigde Staten hebben geen ziektekostenverzekering. Velen willen ziektekostenverzekering, maar neemt in premium kosten ziektekostenverzekering onbetaalbaar voor een toenemend aantal mensen gemaakt. Omdat de gezondheidszorg in de Verenigde Staten altijd optioneel is geweest, sommige mensen gewoon gaan zonder. Echter, dit te doen in de toekomst te kunnen straffen onder de gezondheidszorg hervormingen gepasseerd tijdens de eerste ambtstermijn van president Barak Obama's in het kantoor te brengen.

Health Care Cost

Een van de belangrijkste sancties voor het niet kopen ziektekostenverzekering is een stijging van de kosten van de zieke of gewonde persoon. Kosten zijn over het algemeen hoger voor een onverzekerde persoon dan een verzekerde. Bezoeken enkele arts kan minder zijn dan de jaarlijkse kosten van de verzekering; kon echter een enkel X-ray of recept ertoe leiden dat uw totale kosten omhoogschieten.

Beperkte toegang

Gezondheidszorg opties een onverzekerd persoon kan zijn ernstig beperkt. Sommige arts kantoren hebben geen patiënten accepteren zonder verzekering, terwijl de gratis clinics zijn vaak overvol en ondergefinancierd, en mogen niet in staat zijn om patiënten de beste zorg. Ook wanneer een persoon niet een ziektekostenverzekering hebben, hij is vaak minder kans om onmiddellijke hulp te zoeken dan een persoon die dat doet. Dit kan ertoe leiden dat de toekomstige gezondheid van complicaties.

Verhoogde Schuld

Terwijl het niet hebben van een ziektekostenverzekering kan een acuut probleem voor iemand die is relatief jong en gezond niet aanwezig, de meeste mensen die onverzekerd zijn slechts een ongeval of ziekte afstand van de grote schuld. Ziekenhuizen kunnen wettelijk worden verplicht om patiënten die medische hulp nodig hebben te zien, maar ze zijn niet verplicht om u een gereduceerd tarief in rekening brengen. Iets als routine als een gebroken been of zelfs een ernstige allergische reactie kunnen veroorzaken een anders schuldenvrij persoon om 's nachts in de schulden gaan.

Toekomst van Insurance

In 2010 keurde het Congres wetgeving, op aandringen van president Obama, dat maakt het illegaal voor burgers van de VS om geen ziektekostenverzekering. Deze wetgeving, deel uit van landelijke hervorming van de gezondheidszorg die bekend staat als de Patient Protection and Affordable Care Act, zal volledig worden uitgevoerd in 2018. Het omvat een uitbreiding van Medicaid dekking aan degenen die zich niet kunnen veroorloven de gezondheidszorg, en opladen degenen die dat niet doen inschrijven in de ziekteverzekering een boete van $ 695 per jaar, of 2,5% of hun jaarlijkse inkomen, welke groter is.