Bodybuilding dieet voor Fat Loss

Voeding is belangrijk voor gewichtsverlies. Als een bodybuilder, moet je je lichaam goed te voeden en zorg ervoor dat alle voedingsstoffen die het nodig heeft krijgt. Dit zal helpen bij de juiste gewichtsverlies. Voeding is de basis voor succes voor bodybuilding en dag-tot-dag prestaties. Een goede balans van voedsel is belangrijk, zodat het lichaam niet wennen aan het eten van dezelfde dingen, die op zijn beurt zal leiden tot het trager metaboliseren.

Eiwit

Volgens een artikel in Max Sport en Fitness Magazine, eiwit is een van de belangrijkste ingrediƫnten van een gewicht-verlies dieet. De gemeenschappelijke aanbevolen dagelijkse hoeveelheid eiwit om te helpen bij gewichtsverlies is 1 gram per kilo lichaamsgewicht. Een aantal uitstekende bronnen van eiwitten zijn eiwitten, kipfilet, kalkoen, vis, kwark, magere yoghurt, vis en lage of magere melk. Voor bodybuilders, is het belangrijk om de aanbevolen inname van eiwitten te krijgen en spreid het uit hele dag. Volgens Aaron Dibona, een personal trainer bij Fitworks, moeten bodybuilders een pre-workout maaltijd en een post-workout maaltijd die eiwitten bevatten, naast hun andere maaltijden.

Koolhydraten

Een ander belangrijk deel van gewichtsverlies eet de juiste koolhydraten. Max Sports and Fitness Magazine zei de aanbevolen hoeveelheid koolhydraten voor gewichtsverlies per dag is 1 tot 1 1/2 gram per kilo lichaamsgewicht. Het zegt om zeker te zijn "goede koolhydraten", die volle granen, havermout, tarwe brood, rijst, fruit, volkoren pasta, en nog veel meer omvatten eten. "Zorg ervoor dat koolhydraten-stack in de ochtend, maar het verminderen van uw inname van koolhydraten gedurende de dag," zei Dibona.

Andere Diet Aanbevelingen

Max Sports and Fitness Magazine stelt voor om het roken te voorkomen, altijd ontbijten, vervang inname van verzadigd vet (dierlijk vet) met poly en enkelvoudig onverzadigde vetten), verhoging van de consumptie van vezelrijke plantaardig voedsel (ex-fruit, groenten, noten, zaden, granen, enz.), en ten minste 1,4 liter water per dag te drinken. Als bodybuilders tillen en uit te werken, is het lichaam het verbranden van meer brandstof en heeft behoefte aan een hogere inname van voedsel en water. Dibona zei een aantal redenen om de juiste hoeveelheid water te drinken zijn dat het voorkomt verstopping, zorgt voor de juiste spierspanning door het geven van de spieren het vermogen om samen te trekken, bevrijdt het lichaam van afval, levert energie, en fungeert als een eetlustremmer en helpt het lichaam te metaboliseren opgeslagen vet. Deze zullen allemaal helpen hulp in body-building gewichtsverlies.