Body Fungus Cures

Als we denken aan schimmel, we meestal denken van champignons of een stof die groeit aan de bomen. Echter, "schimmel" kan ook verwijzen naar een kiem die groeit op het menselijk lichaam. Van tijd tot tijd deze kiem zal een huidinfectie die onaangenaam en ongemakkelijk kan zijn.

Raadpleeg uw arts

Uw arts kan uw conditie te identificeren en u vertellen hoe om het te genezen. Meestal zal een arts voorstellen een shampoo, crème of medicijnen om je lichaam schimmel te behandelen.

Medicijnen

Topical antifungale medicatie (volgens lef.org) omvatten clotrimazol, butoconazole en nystatine. Uw arts kan ook wijzen op een orale medicatie, zoals fluconazol.

Andere technieken

Soms lichaam schimmel kan worden behandeld met schimmeldodende shampoos en mondspoelingen (voor schimmel van de mond). Echter, deze technieken die meestal slechts een tijdelijke oplossing. In veel gevallen zal de schimmel zodra deze behandelingen gestopt verschijnen.

U kunt ook om je lichaam schimmel te behandelen met behulp van voedingssupplementen. Mogelijke schimmel bestrijden voedingssupplementen omvatten de kruidenmiddel goldenseal, lactoferrine (een "subfractie wei-eiwit") en tea tree olie (als een plaatselijke behandeling). Bovendien hebben sommige studies aangetoond dat lookextracten, wanneer verbruikt, hebben eigenschappen die helpen bestrijden schimmelinfecties. Praat met uw arts om te zien of een van deze opties zijn voor u.

Stay Dry

Veel cutane (van de huid) schimmelinfecties worden verergerd wanneer de huid wordt bewaard in een vochtige omgeving, zoals in een bezwete hemd, sok, of badpak. Zorg ervoor dat u uw kleding te veranderen. Blijf niet zitten in een natte badpak na uw duik in het zwembad, en verander uit een hemd met zwetende oksels als je thuis komt van het werk. Hoe meer bewust je bent van droog te blijven, hoe effectiever je zal zijn in de strijd tegen schimmel.