Body Cleansing Teas

Een goede gezondheid is van groot belang in de huidige maatschappij. Gezond eten, nemen van vitaminen en het uitoefenen van zijn sleutels tot gezond blijven op de lange termijn.

Een andere factor in goede gezondheid kunnen komen door het schoonmaken van toxinen in het lichaam. Reinigingsmiddelen in de vorm van pillen kan schoon uit het lichaam, maar ook kan een aantal bijwerkingen zoals misselijkheid veroorzaken. Er zijn een aantal soorten thee die ook het lichaam reinigen. Deze omvatten groene thee die helpt om stress te verlichten, tisane thee die dient als een cleanser en diureticum, artisjok thee die kunnen helpen met het hart en de bloedsomloop. Essiac thee is gebruikt als een immuun booster.

Green Tea

Groene thee is afkomstig uit China, volledig gemaakt van de bladeren van de Camellia sinensis plant. De thee bevat cafeïne, maar zijn positieve kenmerken zijn die als een oxidant en een body cleanser.

Onderzoek heeft aangegeven dat groene thee helpt blokkeren de oxidatie van slechte cholesterol en verhoogt goed cholesterol, evenals het verhogen van de circulatie.

Een Chinese studie van de Archives of Internal Medicine toonde 50 tot 65 procent te verminderen van stress bij mensen die groene thee gebruikt. Het voordeel: groene thee op natuurlijke wijze vermindert stress en verlaagt de afgifte van cortisol in het lichaam, een stress-hormoon vechten. Degenen die geprofiteerd van de thee vertoonden lagere hoeveelheden cortisol vrijkomen in het lichaam.

Drinken twee kopjes groene thee per dag, inweken elke kop 3 tot 5 minuten voor maximaal voordeel.

Tisane thee

Tisane is niet alleen van de theeplant Camellia sinensis, maar eerder een combinatie van planten. Het bestaat uit een aantal bladeren, zaden, wortels en gedroogde bloemen.

Deze vorm van thee is een andere reinigende thee dat is een van de meest bekende detox en reinigende thee. Het dient ook als een laxeermiddel en diureticum, het uitspoelen van vaste en vloeibare afvalstoffen.

In tegenstelling tot groene thee, deze thee is cafeïne vrij, zodat u meerdere kopjes kunt drinken. Echter, kan het drinken van grote hoeveelheden invloed hebben op uw lichamelijke functies en ertoe leiden dat u de badkamer meer dan normaal gebruik.

Artisjok thee

Artisjok thee kan vele voordelen voor de gezondheid in de tijd.

Het helpt bij de spijsvertering te reinigen, maar ook helpt bij verkoudheid en griep symptomen te vechten. Afgeleid van de artisjok plant, wordt artisjok poeder gebruikt voor de thee natuurlijk gebruikt om cardio-vasculaire en vitale organen te behandelen.

Voortgekomen uit het gebied Middellandse Zee en Carthago, heeft artisjok thee is gebruikt voor een verscheidenheid van medicinale doeleinden door de eeuwen heen.

De thee bevat vitamine A en B, en natuurlijke ijzer en magnesium. Naast de ondersteuning van het hart, onder andere potentiële voordelen het verlagen van cholesterol en het elimineren van vet.

Steile het theezakje voor 3 minuten en serveer. Tweemaal per dag te drinken.

Essiac thee

Essiac thee is een interne reinigingsmiddel en is onderzocht voor mogelijke kankerbestrijdende eigenschappen. De thee wordt gecombineerd met echinacea en distel.

Het is cafeïne vrij en is gezond, dus je kunt zo veel als u wenst te hebben.

Canadese verpleegster Rene Caisse gebruikte de thee in de jaren 1930 tot problemen met het immuunsysteem te bestrijden. Dit omvatte essiac voordelen voor het hart, lever, nieren en meer.

Andere theesoorten

Oksusu Cha thee wordt gemaakt met behulp van maïskorrels, toegevoegd aan kokend water en gespannen. De thee fungeert als een diureticum. Maar het wordt ook gebruikt om de strijd van de zoete tand, als zijn zoet en kunnen die suikerhoudende voedingsmiddelen te vervangen.

Een andere thee is om te overwegen van de dille thee, toegediend voor een soepeler spijsvertering. Dille thee is een goed laxeermiddel en neemt bepaalde chemische stoffen weg in de urine.