Body Cleansing System

Body Cleansing System

Mensen reinigt presteren meestal op hun lichaam om gewicht te verliezen, gezond te blijven en te overwinnen ziekten. Een dader van ziekte is een overmatige groei van schimmel genaamd candida albicans, die van nature in de dikke darm, het spijsverteringskanaal en de huid leeft. Een lichaam te reinigen systeem is ontworpen om het teveel aan candida, gifstoffen en parasieten te verwijderen die beroven het lichaam van voeding en veroorzaken ziekten kan. Lichaamsreiniging begint met een goed dieet en bevat ontgiftende en-schimmel doden supplementen.

Dieet

Afhankelijk van de ernst van uw symptomen, zal je ofwel moeten beperken of elimineren van gluten en suiker uit je dieet. Deze twee voedingsstoffen voeden systemische candida en kan uw lichaam te reinigen werking te ontnemen. Veel commerciële brood, pasta, granen en zelfs melk bevatten gluten. Je moet proberen te vervangen bruine rijst of amandel producten voor uw favoriete voedingsmiddelen die gluten bevatten. Ook beperkt de vruchten tot een of twee per dag als ze fructose bevatten, een soort suiker. Blijf op deze candida dieet gedurende 4-6 weken of totdat de symptomen verdwijnen. Ook eet veel groenten, met name rauwe groenten, omdat ze spijsverteringsenzymen te doden candida.

Kruiden, Specerijen & Tea

U zou moeten overwegen het gebruik van een paar kruiden, specerijen of thee als supplementen voor het doden van de overtollige candida in je systeem. Senna en aloë bladeren goed werken. Aloë bladeren kunnen de ontstekingen herstellen in uw dikke darm nadat je te ontdoen van je candida probleem. Knoflook is een krachtige gist moordenaar die ook kan helpen bij het verbeteren van de spijsvertering. Cayennepeper heeft ook schimmel-bestrijdende eigenschappen. En Paul d'Arco thee kan helpen zich te ontdoen van overtollige candida, parasieten en toxines. Je kunt Paul d'Arco thee kopen als een schors of in capsule vorm bij de natuurvoedingswinkel.

Probiotica & spijsverteringsenzymen

Probiotica zijn "vriendelijk" bacteriën die kunnen worden gebruikt om de erosie van natuurlijke bacteriën vervangen in het spijsverteringskanaal en dikke darm. Je natuurlijke bacteriën sterft als het vecht tegen de overtollige candida schimmel. Yoghurt en karnemelk bevatten culturen die hetzelfde doel kan dienen, maar je zal nodig hebben om hun suikergehalte te kijken. Spijsverteringsenzymen kan helpen doden candida overgroei. Ze helpen ook de spijsvertering en helpen herstellen "lekkende darm." Deze perforatie in de dunne darm kan toxines, slechte bacteriën en onverteerd voedsel veroorzaken te sijpelen in uw lichaam en grote schade aanrichten op het lichaam cellen en organen.

Ontgiften

Ontgiften helpt u candida overgroei, gifstoffen en parasieten van al je cellen en organen te elimineren. Een manier om te ontgiften is door middel van dubbele punt zuivering. Colon reiniging kits bevatten een mengsel van kruiden en voedingsmiddelen die gist te doden en fecale verstoppingen in de dikke darm te verwijderen. Deze programma's duren meestal ongeveer een maand. Een andere optie is darmspoeling dat vreemde substanties verwijderd door spoelen alle drie secties van de dikke darm met gezuiverd water. U kunt er ook voor kiezen om sap met rauwe groenten. Komkommers, wortelen, radijs en andere rauwe groenten kan overtollige candida te elimineren. Groente sap omzeilt het spijsverteringskanaal en is meer gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam. Het bevordert ook de witte bloedcellen fagocytose die schadelijke ziektekiemen verwijderd is van uw bloed. Kies ten minste een ontgiften methode voor een meer volledige lichaam reinigen systeem. Ook drink veel gezuiverd of gedestilleerd water.