Body Cleansing Door de Voeten

Body Cleansing Door de Voeten

Natuurlijke lichaam ontgiften en het lichaam reinigen zijn uitgegroeid tot een enorme industrie en veel mensen zijn op zoek naar manieren om hun gezondheid te verbeteren door middel van alternatieve bronnen. Lichaam reinigen door de voeten wordt verondersteld om gifstoffen uit het lichaam vrij te geven door de poriën van de voeten. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs om deze beweringen te ondersteunen, sommige mensen zijn zeer tevreden met hun resultaten en omvatten het proces in hun lichaam reinigen routine.

Ionische voetenbad

Het voetbad kan worden uitgevoerd in een medische kantoor, chiropractie kantoor, spa / salon of thuis. Je begint het proces in een stoel zit en waarbij je je voeten in een bad met zout water met een ionisator array in het. Het toestel zal negatieve en positieve ionen produceren. De negatieve ionen hechten aan tegengesteld geladen ionen (de giftige stoffen) in je lichaam en zij zullen worden vrijgegeven door osmose uit de poriën van je voeten. Het water zal veranderen als gevolg van de metalen in de matrix installatie en het zout samen laten reageren, dus zelfs als de voeten niet in het water zal veranderen en vormen slib. Fabrikanten en gelovigen van de ionische reinigen zal je vertellen dat de kleurverandering en deeltjes in het water zijn ook de resultaten van de gifstoffen in je lichaam wordt vrijgegeven. De verschillende kleuren zijn in verwijzing naar de verschillende delen van uw lichaam waar de giftige stoffen kwamen uit: zwart water betekent dat de gifstoffen afkomstig uit de lever, donkergroene uit de galblaas. Als u besluit dit is iets wat je zou willen proberen, in ieder geval krijg je een leuke ontspannende voetbad.

Pads en patches

Voetzolen en patches zijn samengesteld uit natuurlijke extracten, waaronder bamboe azijn, citronella, toermalijn en andere extracten. Verschillende ingrediënten worden gebruikt in verschillende soorten pads, dus lees de etiketten en zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor een van de ingrediënten. Plaats de elektroden op je voeten 's nachts als je slaapt, en in de ochtend als je de pads zullen ze verkleurd zijn zogenaamd van het tekenen van de verschillende giftige stoffen uit uw lichaam te verwijderen,. Volgens een deskundige van de Mayo Clinic, is er geen wetenschappelijk bewijs om deze beweringen te ondersteunen.

Overwegingen

Huid en voeten niet een deel in het lichaam ontgiften te spelen; toxinen worden uitgestoten door het spijsverteringssysteem, de lever en de nieren. Met Ionische voetbaden en pads is er geen gedegen wetenschappelijk onderzoek beschikbaar om een ​​back-up van de beweringen dat ze werken, maar er zijn mensen die gebruik maken van dit soort producten anders voelen en te rapporteren gevoelens van betere fysieke gezondheid.