Body Back Buddy Instructions

Body Back Buddy is een draagbare zelf-massage tool die massage therapeut Paul Nash gemaakt, de oprichting van zijn bedrijf in Oregon in 2008, die veel verschillende massage producten biedt. Doel Nash was om te helpen zijn klanten blijven pijnvrij tussen de behandelingen. De Body Back Buddy stimulator is ontwikkeld met input van massage therapeuten, chiropractors en fysiotherapeuten. De triggerpoint stimulators hebben 11 verschillende therapie knoppen die te stimuleren tussen spiergroepen voor een totale behandeling.

Instructies

•  Houd de Body Back Buddy met de twee hendels of het frame. Je zal de druk van toepassing op elke spiergroep die ervoor zorgt dat je pijn, of op je benen, armen, voeten, borst of heupen.

•  Haak de Body Back Buddy over je nek om druk uit te oefenen op de moeilijk bereikbare gebieden op je rug. Verplaats het gereedschap iets totdat het rust op uw probleemgebieden.

•  Breng de hoeveelheid druk die u vertrouwd bent met de spiergroep zijn. Solliciteer constante druk gedurende 10 tot 30 seconden en laat dan los.

•  Herhaal de gebieden weer twee of drie keer tijdens een sessie. Drink water na gebruik van de Body Back Buddy helpt je spieren te genezen.