Blootgesteld Vs. Proactieve

Blootgesteld Vs.  Proactieve

Proactiv en Exposed zijn populaire acne behandeling systemen die worden gebruikt om duidelijk milde tot matige acne. Acne is een veel voorkomende huidziekte die puistjes veroorzaakt. Proactiv en Exposed door de huid dringen om verstopte poriën van olie, dode huidcellen en bacteriën te verwijderen. Het uiteindelijke doel van beide producten is voor het opruimen van lastige acne, zorgen voor een gelijkmatige teint en te voorkomen dat nieuwe acne vorming van.

Voors

Als een acne behandeling systeem, heeft Proactiv gunstige beoordelingen van klanten en beroemdheid personas ontvangen. Bewering Proactiv dat het product doodt bacteriën in de poriën en laat gezonde acne-vrije huid is geloofwaardiger gemaakt door het feit dat het product is het creëren van Stanford-opgeleide raad gecertificeerd dermatoloog. Antimicrobiële acne geneesmiddelen met plantaardige ingrediënten zijn de ingrediënten die worden gebruikt om een ​​gezonde huid te produceren.

Blootgesteld acne systeem biedt symptomatische verlichting en geen voortdurende bijwerkingen voor de gebruikers; mannen en vrouwen geen buitensporige droogheid van de huid zien terwijl de behandeling roodheid, irritatie, jeuk, ontsteking en littekenvorming. Het product verlicht milde tot matige acne en ernstige acne dat knobbeltjes en cysten creëert. Blootgesteld maakt gebruik van een synergetische systeem dat ingrediënten uit de wetenschap en de natuur combineert met een product dat de huid vernieuwt creëren.

Tegens

Gebruikers van Proactiv hebben geklaagd van extreme droogte van de huid veroorzaakt door normaal gebruik van het product. Er is een lijst van do's en don'ts bij het gebruik van de acne-systeem dat moet worden gevolgd om de irritatie en uitdroging te voorkomen. Gebruikers dienen voorzorgsmaatregelen te nemen bij het gebruik van Proactiv en hun huid te beschermen tegen overmatige blootstelling aan de zon.

Gebruikers van Exposed klagen over een verslechtering van acne tijdens het eerste gebruik. Blootgesteld neemt een langere periode van tijd voordat het product activeert en begint aan de bacteriën die acne veroorzaken te bestrijden. In sommige gevallen is een oraal supplement nodig. Een probioticum-complex kan afzonderlijk worden aangeschaft bij de actuele acne systeem om intern te bestrijden acne.

Garantie

Proactiv heeft een 60-dagen geld terug garantie en Exposed biedt een volledig jaar geld terug garantie voor elke klant die ontevreden is met hun product. Een automatisch afgiftesysteem kan worden ingesteld voor zowel acne behandelingssystemen ab beschikking worden geleverd om de 60 dagen, indien gewenst.

Klantenservice

Proactiv en Exposed hebben elk een 24/7 call center en een online customer support systeem waar klanten vragen en / of producten te bestellen kunt vragen. Online getuigenissen van klanten liever Proactiv product retour systeem overbelicht met klanten uiten moeite terugkerende product te Exposed.

Kosten

De prijs voor Proactive drie-stappen-acne behandeling systeem vanaf $ 19,95 en $ 29,95 voor de Proactiv Plus Deluxe System of de Proactiv Plus Total System, met ingang van mei 2010.

Blootgesteld acne behandeling systeem varieert in prijs van $ 24.95 voor een 30-daagse vier stuk levering tot $ 49,95 voor een 60-daagse vijfkoppige levering, of een 60-daagse zes stuk levering. Er is een $ 10 verschil in kosten tussen het lid en niet-lid-systeem met een vijf stuk voor niet-leden kost $ 59,95 en een zes stuk derde systeem kost $ 69,95, met ingang van mei 2010.