Bleach voor Nail Fungus

Bleach voor Nail Fungus

Meer dan 35 miljoen mensen in de Verenigde Staten hebben schimmel onder hun nagels. Goedkoop huismiddeltjes zoals bleekmiddelen zijn gebruikt in een poging om de aandoening te genezen. Sinds bleekmiddel is een chemische stof die schadelijk zijn voor uw gezondheid kunnen zijn, is het aanbevolen dat je het gebruikt met de nodige voorzichtigheid.

Identificatie

Parasitaire organismen dermatofyten genoemd veroorzaken nagel schimmel. Nagels een veilige en beschermende oplossing voor schimmel gedijen, waardoor het moeilijk te behandelen zodra het in onder de nagel beweegt. Bleach bestrijdt schimmel door het creƫren van een omgeving die de groei verstikt.

Symptomen

Symptomen die je nagels schimmel kan hebben onder meer vlokken, chippen, verkleuring, en een vieze geur. De nagels vaak dik en gescheiden van het nagelbed.

Waarschuwing

Bleach is een gevaarlijke chemische stof die is bijtend en kan de blootgestelde huid beschadigen, terwijl het bleken van het besmette gebied. Als u bleekwater gebruiken als een schimmelnagel remedie, verdunnen het bleekmiddel en vermijd het inademen van de dampen.

Behandeling

Behandelen nagel schimmel met bleekwater is niet een snelle taak. Opzij te zetten ongeveer een uur voor de dagelijkse voet-inweken. Behoorlijk verdunnen bleekmiddel en zorgvuldige behandeling kan schade aan uw huid, vloer of meubels te voorkomen. Bleach is geen indringende oplossing, zodat uw nagels schimmel ontdoen je uiteindelijk een remedie die de nagel zal doordringen en doodt de schimmel in het nagelbed nodig.

Preventie

Voorkomen dat nagel schimmel door wassen voeten regelmatig, zodat de voeten droog, het dragen van schoenen in de openbare ruimte en het dragen van goed passende schoenen.