Black Walnut for muldvarp fjernelse

Muldvarpe er meget almindelige, men kan ofte være en pinlig problem for nogle, især hvis de tilfældigvis til at vokse på ansigtet eller andre iøjnefaldende steder. Muldvarpe kan fjernes af en læge, men det kan være dyrt og ofte efterlader ar. Home retsmidler, såsom at bruge sort valnød, kan være en billigere og mindre slibende måde at slippe af med muldvarpe.

Muldvarpe

Muldvarpe er normalt runde eller ovale i form og kan variere i størrelse og farve. Dens meget vigtigt at bemærke, at hvis en muldvarp begynder at vokse i størrelse pludselig, skifter farve eller form, at den straks bør kontrolleres af en læge for at sikre det er ikke kræft. Normale modermærker er helt symmetrisk, konsekvent i hele i farver, og har veldefinerede regelmæssige grænser. Andet end dette noget kunne være en indikation af hudkræft.

Black Walnut

Sort valnød er en hårdttræ træ, der vokser i USA, Canada og visse dele af Europa. Træets møtrik skrog, indre bark, blade og nødder selv ofte anvendes i naturlægemidler.

Sort valnød bruges som et naturligt middel mod lidelser som akne, eksem, hæmorider, ringorm, hudirritationer, vorter og modermærker og endda hjælpemidler i naturlige heling af sår.

Skroget er ofte den mest nyttige del i opklaringen hudsygdomme. Sort valnød skrog findes i tabletter, kapsler og tinkturer. Tinktur er bredt promoveret som den mest gavnlige måde at slippe af med muldvarpe. Tinkturen normalt består af sort valnød blandet med alkohol. En blanding, herunder pulveriseret bark fra træet kan også købes. Du kan også drage fordel af at bruge saften fra valnød selv.

Sådan at bruge det til Muldvarpe

Lav et par snit i den ydre skal af et sort valnød og gnid saften direkte på muldvarpen. Du kan føle en midlertidig lys stikkende fornemmelse eller bemærker en formørkelse af muldvarp selv, men dette er normalt. Anvend to gange om dagen i flere uger. Mole vil reducere i størrelse, indtil det er væk.

Købe eller lave en hjemmelavet tinktur. For at gøre en hjemmelavet tinktur, erhverve flere sorte valnødder, når deres skrog er grønne og placere dem i en kvart krukke. Hæld sprit i glasset over valnødder, helt dækker dem. Placer låget på krukken og opbevares på et køligt, mørkt sted i ti dage. Efter ti dage fjerne låget og hæld gennem en sigte over en stor skål for at fjerne væsken. Tryk på nu blødgøres skrog til at frigive al fugt. Kassér skrog. Væsken er nu din tinktur. Anvende denne tinktur flere gange om dagen til mole med vatpind i flere uger for at fjerne muldvarp.