Black Licorice Root Avgiftning

Svart lakrits för tankarna gammaldags godis till de flesta, men svart lakritsrot är en ört som har många näringsmässiga och positiva hälsoegenskaper. Som en avgiftningsmedel svart lakritsrot erbjuder blod stabilisering, mild UPPHOSTNING och antioxidanter. Svart lakritsrot innehåller också både vätskedrivande och laxerande egenskaper som båda bidrar till att eliminera interna toxiner.

Avgiftning är nr bit godis

Blanda inte ihop svart lakritsrot med konfekt på marknaden idag. De flesta lakrits godis är smaksatt med anis, en annan ört helt. Dock är lakrits väldigt söt. Därför är detta ett bra sätt att smaksätta te eller komplettera socker. Som en del av en avgiftning regemente svart lakritsrot kan intas både rå och i en kopp te eller tonic form. Denna tannin rika ört innehåller också isoflavoner en viktig antioxidant och immunitet booster som stöder lever, njurar och tarmhälsa. Dessutom till krympande överskott proteiner som i slutändan blir till fria radikaler, stregthens svart lakritsrot kroppens naturliga elimineringsprocess.

Kombinera för större fördelar

När den används tillsammans med andra örter som maskros och kardborre, kommer svart lakritsrot stödja kroppens naturliga funktioner medan bryta ner proteiner och toxiner i systemet. När det används ensamt svart lakritsrot ger antioxidant skydd samt att stärka mag-tarmkanalen. Men de bästa resultaten uppstår när svarta lakritsrot används tillsammans med starkare antioxidanter som kommer att bryta ner proteiner och medan lakrits hjälper kroppen eliminera toxiner.

Over The Counter

Black Licorice Root kan köpas i de flesta hälsokostbutiker. Den finns i tabletter, pulver och flytande form. Dock kan naturläkemedel avgiftning teer innehåller en kombination av svart lakrits rot och andra avgiftning örter också köpas. När du letar efter en effektiv te eller supplement leta efter de som innehåller svarta lakritsrot i kombination med kardborre rot, maskros eller klöver knopp.

Varning

Svart lakritsrot rekommenderas inte för personer med högt blodtryck eller lever-eller njurproblem, liksom kvinnor som är gravida eller ammande. Om den används dagligen, bör det inte tas för mer än 4-6 veckor.