Blaaskanker Dieet

Er is geen zekere manier om te voorkomen of te genezen van kanker met een dieet alleen, maar er zijn een aantal dingen die worden aanbevolen en stelde voor om te helpen met diverse vormen van kanker, niet alleen blaaskanker.

Alcohol

Volgens de American Cancer Society heeft alcoholgebruik of overconsumptie van alcohol in verband gebracht met een verhoogd risico op kanker. Degenen die ervoor kiezen om alcohol te drinken moeten hun alcoholgebruik tot niet meer dan een tot twee glazen per dag (een glas per dag voor vrouwen en twee glazen per dag voor mannen) te beperken. Een drankje kan worden gedefinieerd als 12 gram van bier, 5 gram wijn en 1,5 gram van de 180-proof gedistilleerd. Voor personen die misbruik maken van alcohol en roken van tabak sigaretten, is het risico verhoogd. Regelmatige inname van slechts een paar drankjes per week is ook gekoppeld aan een verhoogd risico op borstkanker bij vrouwen. Vrouwen die op een hoger risico op borstkanker (zoals degenen die een familiegeschiedenis van borstkanker) moet voorkomen dat het drinken van alcohol en het roken van tabak sigaretten.

Antioxidanten

Antioxidanten kunnen helpen bij het bestrijden en voorkomen van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn vaak de schuld van kanker en andere ernstige ziekten en aandoeningen. Vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor veroudering en zijn wat rimpels en fijne lijntjes veroorzaken. Dit soort schade is ook gekoppeld risico op kanker, volgens de American Cancer Society.

Antioxidanten omvatten vitamine C, vitamine E, caroteno├»den en fytochemicali├źn. Groenten en fruit bevatten vaak antioxidanten. Andere nuttig vitaminen en mineralen om te gebruiken tegen de progressie van kanker en ontwikkeling beta-caroteen, lycopeen en vitamine E. Supplementen zijn nooit zo goed als het krijgen van de antioxidanten uit de voeding keuzes direct. Bosbessen, frambozen en Acai bessen zijn allemaal vol van anti-oxidanten. Het drinken van het sap van deze bessen, evenals het eten van het fruit kan gunstig zijn voor de behandeling van kanker en preventie zijn.

Broccoli

Volgens een artikel op de website van Science Daily, onderzoekers geloven dat broccoli kan vertragen de voortgang van blaaskanker. Harvard en Ohio State universiteiten deden een studie van zes jaar geleden en vond dat mannen die twee of meer half-cup porties broccoli per week aten hadden 44 procent minder gevallen van blaaskanker in vergelijking met mannen die alleen een portie of minder van broccoli per week aten .

Broccoli is niet de enige plantaardige met dit soort gezondheidsvoordeel. Kool, bloemkool, spruitjes en boerenkool kan ook nuttig zijn. Al deze groenten worden verondersteld te vertragen blaaskanker progressie.