Blaascontrole Dieet

Blaasproblemen kunnen afkomstig zijn van voedsel of drank irriterende stoffen. Deze irriterende ontstekingen aan de blaaswand. Ontsteking beurt veroorzaakt urinaire frequentie, urgentie en branden. Ontdekken wat voedingsmiddelen en dranken veroorzaken de ontsteking en ze te elimineren uit je dieet helpt bij blaas herstel.

Eten en drinken

Elimineer dranken zoals alcohol, sap van citrusvruchten en cafeïne drankjes. Cafeïne is een natuurlijk diureticum dat de blaas veroorzaakt spasmen en creëert urinaire urgentie. Grapefruit en sinaasappelsap zijn zuur en irriteren de wanden van de blaas. Alcohol veroorzaakt ook een ontsteking van het slijmvlies van de blaas, waardoor urinaire frequentie.

Vermijd voedingsmiddelen zoals tomaten of tomaten gebaseerde producten en fruit zoals sinaasappels, citroenen en grapefruit voor hun zure inhoud. Andere voedingsmiddelen te vermijden bevatten chocolade, suiker, kunstmatige zoetstoffen en kruidig ​​voedsel. Kruidige voedingsmiddelen irriteren de blaaswand leidt tot urgentie en een lekkage van urine, heet urine-incontinentie.

Eetdagboek

Elimineer alle voedingsmiddelen en dranken die de blaas ontsteking kan veroorzaken voor een periode van twee weken. Introduceer de voedingsmiddelen en dranken een voor een terug in uw dieet. Dit stelt u in staat om te bepalen welke items je problemen met en die je niet hebt. Niet alle voedingsmiddelen of dranken zal een probleem zijn, dus je doel is om uit te vinden welke zijn. Het eetdagboek helpt u bij het bijhouden van de items te houden als je ze opnieuw terug in uw dieet en u kunt opnemen hoe je je voelt na elke voedsel of drank wordt geconsumeerd. De meeste reacties treden op binnen 48 uur.

Elimineer het probleem voedsel voor een maand. Je weet aan het eind van de maand, indien deze specifieke voedingsmiddelen zijn waardoor uw blaasproblemen. Start het eliminatiedieet weer als blaas problemen blijven.

Kruidenthee

Drink kruidenthee die de blaas voering kalmeren, afnemende urgentie en branden. Soak heemstwortel voor enkele uren, daarna zeven en drinken. Het kruid heeft een kalmerende werking op de blaas. Probeer maïs zijde, paardestaart, buchu en hakmessen in thee voor blaas spasmen te kalmeren.

Bespreek met uw arts als u veranderingen in uw dieet. Hij kan u doorverwijzen naar een voedingsdeskundige die u zal begeleiden in de juiste voeding voor uw behoeften.