Blaas of schimmelinfectie Symptomen

Blaasontstekingen en schimmelinfecties komen vaak voor vrouwelijke gezondheidsproblemen. Hoewel bepaalde symptomen zijn vergelijkbaar, elke voorwaarde vertoont ook kenmerkende symptomen die u bekend bent met om te bepalen of u een blaasontsteking of een schimmelinfectie zou moeten zijn.

Oorzaken

Blaasontsteking symptomen optreden wanneer bacteriën in je lichaam (meestal van uw rectum) Voer uw urinewegen en infecteren uw blaas. Gist infectie symptomen doen zich normaliter als gist die van nature in je vagina vermenigvuldigt overdreven en veroorzaakt een vaginale schimmelinfectie.

Veranderingen in Urine Habits

Pijn bij het plassen kan een blaasontsteking of een vaginale schimmelinfectie te begeleiden. Echter, stinkende of verkleurde urine - evenals een frequente behoefte om te plassen - alleen voorkomen met een blaasontsteking.

Vaginale Wijzigingen

Volgens MedlinePlus Medical Encyclopedia, vaginale veranderingen, inclusief ongewone afscheiding, jeuk en branden, zijn een belangrijke indicatie van een schimmelinfectie.

Koorts

De National Kidney en Urologic Diseases Information Clearinghouse stelt dat een koorts gepaard gaan met braken, misselijkheid of ongebruikelijke pijn in de ribben gebied geeft een blaasontsteking die zich heeft ontwikkeld tot een nier-infectie, een potentieel levensbedreigende aandoening die onmiddellijk moeten worden behandeld.

Behandeling

Uw arts zal doorgaans behandelen blaasontsteking symptomen met een antibacteriële geneesmiddelen zoals amoxicilline. In het geval van een vaginale infectie, een recept vaginale crème lost gewoonlijk symptomen.