Biverkningar av Reishi Ganoderma

Reishi svamp (Ganoderma lucidum) har använts i Kina som växtbaserade läkemedel i över två tusen år. I västvärlden är Reishi Ganoderma också börjar att fånga in som ett naturläkemedel. Reishi Ganoderma tros ha många värdefulla hälsofördelar och används ofta för att behandla tillstånd och sjukdomar som sömnlöshet, neuroser till följd av miljömässiga stressfaktorer och även Alzheimers sjukdom. Men som med alla mediciner, rapporterar många människor upplever negativa effekter.

Vanliga biverkningar

Några vanliga negativa biverkningar från människor som har tagit Reishi Ganoderma för medicinska ändamål är yrsel, känslor av att vara yr, torr hals, muntorrhet, näsblod och buken upprörd. Dock kommer inte alla människor upplever dessa symtom.

Teorier / Spekulationer

Många också överväga Reishi Ganoderma vara en överlägsen ört (såsom anges i kliniska studier och klassisk litteratur), och som ett resultat av detta, anser att det inte har några negativa effekter. Superior örter är kända för att vara 100 procent giftfritt och helt säkert att konsumera i stora mängder och mängder, enligt boken "The Great farmakopén" av Shi-Jean Lee, en kinesisk läkare.

Avgiftning Symptom

Vissa människor som tar Reishi Ganoderma (speciellt känsliga individer) kan uppleva några milda avgiftning biverkningar. Dessa biverkningar uppträder vanligen mot början av intag och inkluderar milda mag upprörd, ömma muskler, hudutslag och yrsel. Men dessa är vanliga tecken och i allmänhet visar att Reishi Ganoderma fungerar väl och gör sitt jobb.

Kontra

Det finns inga rapporterade kontraindikationer för Reishi Ganoderma, baserade på över två tusen år av observation (enligt The American Academy of Anti-Aging Medicine). Detta beror på att Reishi Ganoderma är en helt naturlig hälsa komplettera. Dock bör Reishi Ganoderma (och andra immunomodulerande ämnen) tas med försiktighet för personer som använder immunosuppressiva läkemedel eller går igenom organtransplantationer.

Åldersgrupper

Generellt alla åldersgrupper reagera på samma sätt som Reishi Ganoderma som en medicin alternativ (inte ge till barn eller tonåringar). Det finns inga fler biverkningar som rapporterats i en åldersgrupp över en annan. Men innan du tar Reishi Ganoderma som ett växtbaserat läkemedel, konsultera en kvalificerad medicinsk sjukvårdspersonal om din potentiella användning.