Bittere til Vægttab

Det var ikke alt for længe siden, at bitter blev taget før hvert måltid. Dette er fordi de blandes med vores mavesyren og holde tingene bevæger sig, således at den resulterende affald vil blive hurtigt elimineret. Det hjælper også mavesyren (ligesom saltsyre) gøre deres arbejde. Regelmæssig brug af bitter øger stofskiftet Ud over at øge eliminering. Dette spiller en afgørende rolle i vægttab.

Bitre Grønne og naturlægemidler Bitters

Ifølge herbalist Christopher Hobbs, vilde greens er en stor kilde til bitter. Mælkebøtte greens, vejbred, katost, so tidsel eller dock alle arbejder med fordøjelsen. Men ikke alle mennesker er i stand til at høste deres egne grønne grøntsager. I så fald købe greens såsom grønkål, collards, endivie eller endda sennep greens er et godt valg.

I kinesisk medicin, er bitre fødevarer også kendt for at flytte toksiner langs stien udelukkelsesmetoden. Dette anses for udrensning og energigivende. Spise bladgrøntsager, for eksempel, hjælper med at reducere slim, fedt og væskeophobning og siges at nedsætte risikoen for alvorlige sundhedsproblemer. Bitre greens betragtes afføringsmiddel, stimulerende, køling og udrensning. I bogen asiatiske Health Secrets, akupunktør og kinesisk herbalist Letha Haddady skriver, "... mælkebøtte blade i en salat eller ristet mælkebøtte rod som kaffeerstatning, renser leveren. Andre bitter salat greens, herunder cikorie og endivie, er rige på vitaminer, men slankende. "

Selv om der er bitre piller til rådighed på markedet, er disse generelt ineffektive. Ifølge herbalist David Hoffman, hvis bitre urter er givet i kapselform og kan ikke smagt, deres fordøjelsessystem egenskaber ikke kommer i spil. Det er den bitterhed, gennem smagsløgene og en refleks i hjernen, der stimulerer en kompleks reaktion medvirken fordøjelse. Naturlægemidler medicin i form af te eller tinktur, er imidlertid et godt supplement til bitre greens i kosten. Berberis, centaury, ensian rod og mælkebøtte rod er alle muligheder.

I ayurvediske (praksis i den indiske subkontinent) medicin, bitre urter siges at forbedre fordøjelsessystemet brand, hvilket fører til en bedre fordøjelse og vægttab. Ud over fødevarer og urter, der allerede er anført, er bitter melon ofte ansat sammen med en række af bitre krydderier såsom sennepsfrø og ingefær. Faktisk er ingefær selv brugt rå, tygges før måltider eller rives og blandes med salt og citronsaft. Ingefær te er også almindeligt anvendt.