Bitter Melon Dieet voor een diabetische

De bittere meloen dieet voor diabetici is een natuurlijke werkwijze voor het besturen diabetes. Als u Oosterse geneeskunde volgen, zul je beseffen dat bittere meloen is een populair ingrediënt in Aziatische gerechten en medicinale remedies. Als u een diabeticus zoek naar een manier om je dieet met gezonde voeding aan te vullen, de bittere meloen is een goede keuze. Inheems in de tropen en gevonden in Azië, Afrika en het Caribisch gebied, heeft de bittere meloen fruit een hoofdvoedsel punt geweest voor duizenden mensen wereldwijd.

Voordeel

Bittere meloen is een goede voeding voor diabetici op te nemen in hun dieet omdat is bewezen dat glucose in het bloed te verlagen en te stabiliseren door voldoende. Het opnemen van een bittere meloen in uw dieet elke dag zal u helpen uw bloedsuikerspiegel te beheersen.

Voorbereiding

Hoewel de bittere meloen is inderdaad bitter te proeven, kunt u het mengen met andere groenten en fruit aan een smoothie elke ochtend te maken. Het toevoegen van stevia of agave siroop zal uw bloedsuikerspiegel niet te verhogen, maar het zal helpen een lekkere zoete smaak. Heeft bittere meloen sap niet drinken zonder iets anders gemengd in, omdat het zeer potent aan diabetici kan zijn. Eet wat groente en / of vlees, samen met de vruchten op het volledige voordeel te krijgen. De bittere meloen wordt best overgelaten ongekookt, omdat het te verhitten zal sommige voedingsstoffen vernietigen. U kunt kijken naar de traditionele Aziatische recepten voor een idee van hoe de bittere meloen te koken, als je een hekel eet het rauw. Er zijn veel recepten die bittere meloen gebruikt in vleesgerechten.

Waar Bitter Melon zoeken

U kunt de bittere meloen in Aziatische supermarkten of etnische voedselmarkten vinden. Het is misschien niet gemakkelijk verkrijgbaar bij uw reguliere supermarkt, maar je kunt informeren. De bittere meloen lijkt op een groene, klonterig komkommer. Als u niet wilt rommelig fruit verwerken, kunt u capsules online of bij een health food winkel die de juiste hoeveelheid bittere meloen extract voor diabetici bevatten kopen.