Birmingham Heart Diet

De Birmingham Heart Diet, ook wel bekend als de "Birmingham Hart Ziekenhuis Dieet," de "3-dagen dieet" en de "Cardiac Unit van UAB Hospital Diet," heeft gecirculeerd voor jaren. Bekend als een programma aan patiënten met hartziekte zodat ze snel gewicht kunnen verliezen, het dieet in feite niet daadwerkelijk enige ziekenhuizen bevorderd. Toch UAB Hospital meldt het krijgen veel verzoeken voor de voeding per jaar. Het dieet belooft snel, effectief gewichtsverlies, maar medische professionals noemen het "potentieel schadelijk", en beweerde dat er geen wetenschappelijke basis voor haar vorderingen.

Het Plan

De Birmingham Diet volgt een 3-daagse-on, 4-daagse-off programma, waarbij je eten strikt volgens het plan voor drie dagen en dan eten wat je wilt voor vier dagen, wordt de cyclus herhaald totdat u uw gewichtsverlies hebt bereikt doel. Volgens de regels van het dieet, echter, tijdens de drie dagen moet u het plan naar de letter te volgen. Er zijn geen vervangingen toegestaan. U kunt de hoeveelheid voedsel aangegeven niet veranderen. Dit is volgens de voorstanders van de voeding is, is omdat het voedsel in het plan vervatte werken samen om chemisch breken vet, en het veranderen van deze voedingsmiddelen of de bedragen zal het proces schaden.

Tijdens het dieet, naast de koffie en / of thee in de menu's kan water en voeding, geen calorieën frisdrank. De enige smaakmakers toegestaan ​​zijn zout en peper. Er is een beperkt menu voor elke dag die u moet volgen. Op de eerste dag, het ontbijt is 1/2 grapefruit, 1 sneetje geroosterd brood, 1 eetlepel pindakaas en zwarte koffie of ongezoete thee. Lunch is 1/2 kopje tonijn, 1 sneetje geroosterd brood, en zwarte koffie of thee. Het diner is 2 sneetjes of 3 oz. van enige vlees, 1 kopje sperziebonen, 1 kop wortelen of bieten, 1 appel, en 1 kopje vanille-ijs.

Dag 2 begint met een ontbijt van 1 hardgekookt ei, 1 sneetje geroosterd brood, 1/2 banaan, en koffie of thee. Lunch is 1 kopje kwark of 1 kop van tonijn en 5 crackers. Het diner is 2 hotdogs, 1 kopje kool of broccoli, 1/2 kopje raapstelen of worteltjes, 1/2 banaan, en 1 kopje vanille-ijs.

Op de laatste dag, heb je hetzelfde ontbijt als Dag 2, verminderd met de banaan. Lunch is 1 plakje cheddar kaas, 5 crackers, 1 appel en koffie of thee. Het diner is 1 kopje tonijn, 1 kop wortelen of bieten, één kop groene bonen of bloemkool, 1 kopje meloen of 1 appel en 1 kopje vanille-ijs. Op de vierde dag, weer normale eten, zolang je niet te veel eten.

Waarschuwing

Heeft een gewichtsverlies programma niet beginnen zonder overleg met uw arts of een gekwalificeerde medische professional. Niet op de Birmingham Diet langer dan drie dagen verblijf in een tijd als je ervoor kiest om het te proberen. Het is bedoeld voor de korte termijn gewicht te verliezen - niet bedoeld om een ​​lange termijn eten plan zijn. De maaltijden zet dagelijkse calorie-inname van ongeveer 1000 calorieën per dag, dat is heel laag. Er zijn veel negatieve resultaten van het volgen van een zeer calorie-dieet te lang, zoals vermoeidheid, depressie, haaruitval en frequente kneuzingen.