Bipolaire Stoornissen & Signal Analysis

Veel mensen hebben duidelijke symptomen van een bipolaire stoornis. Ze hebben de gebruikelijke cycli van manie en depressie die de aandoening bepalen. In anderen, bipolaire stoornis is moeilijker te diagnosticeren.

Misdiagnosis

Het duurt gemiddeld 10 jaar voor patiënten om behandeling van bipolaire stoornis voeren. Dit is vaak te wijten aan verkeerde diagnoses door artsen. De helft van de patiënten zien minstens drie artsen voordat correct gediagnosticeerd.

Substance Abuse

Middelenmisbruik draagt ​​bij aan het probleem. Volgens WebMD, "Middelenmisbruik bemoeilijkt meestal de diagnose en behandeling van bipolaire stoornis. Middelenmisbruik is een partner een bipolaire stoornis in de criminaliteit. Bijna 60 procent van de mensen met een bipolaire stoornis ook misbruik van drugs of alcohol. Degenen die stoffen meestal misbruik hebben meer ernstige of slecht gecontroleerde bipolaire stoornis. "

Signalen

Bipolaire stoornis begint meestal om te verschijnen in de late tienerjaren. Signalen omvatten gemakkelijk tearfulness, agressie, gevoel opgesloten, overeten en angst.

Manische fase

Signalen van een manische fase wordt veroorzaakt door een bipolaire stoornis zijn onder andere slecht beoordelingsvermogen, snelle gedachten, uitgaven sprees, veelvuldige afwezigheid (werk of school), suïcidale gedachten en psychose.

Wanneer moet u een arts raadplegen

Bipolaire stoornis niet beter op zijn eigen te krijgen, dus het is belangrijk om een ​​arts te zien bij de eerste tekenen van de symptomen. Als je met suïcidale gedachten, onmiddellijk te helpen.