Biosignature Protocollen

Biosignature Protocollen

Biosignature protocollen worden gebruikt in "spot verminderen" gewichtsverlies methoden, volgens Kinetic Personal Training. Ontwikkeld door olympische coach Charles Poliquin, biosignatuur testen meet de stofwisseling en het lichaamsgewicht informatie van een individu tegen "bloed hormonale profielen." De resultaten van deze testen helpt coaches om oefeningen gericht bepaalde gebieden van het lichaam van een persoon om een ​​efficiëntere en effectievere body conditioning zorgen te maken.

Basic testprotocollen

Biosignature testen omvat huidplooi metingen in een tiental locaties op het lichaam, naar Kinetic Personal Training. Huidplooi test meet lichaamsvet. Wanneer deze gegevens worden verzameld, wordt het gebruikt om trainers welke de meest kritische gebieden getroffen door fat. Bovendien, het bloed en de enzyme analyse laat trainers om specifieke redenen waarom een ​​persoon slaat vet en zorgt lichaamsbeweging en voeding programma's om persoonlijke gegevens van de klant passen bepalen.

Hormoon Reading

Het analyseren van de resultaten van een Biosignature test is van cruciaal belang voor het waarborgen van de juiste voeding en lichaamsbeweging routines. Volgens Kinetic Personal Training, hormoon identificatie is een essentiële maatregel om het lezen Biosignature resultaten. Zodra de gegevens verwerkt, moet trainer de soorten hormonen die "regeneratief" tegen die gerelateerd ter vergelijking "stress." Na vergelijkingen worden gemaakt, kan een trainer duidelijk verwoorden hoe een gezondheids-regime moeten worden ontworpen. Een plan van aanpak voor het slaappatroon, voedingsgewoonten en soorten en schema's van de oefeningen zal volgen.

Time Frame

Een belangrijk protocol in Biosignature testen wordt de oprichting van een test timeline. Biosignature testen moeten gebeuren op specifieke periodes en voor bepaalde duur. Na de eerste test, het testen moet worden om de 14 tot 21 dagen over een periode van drie opeenvolgende maanden herhaald. Handhaving deze doorlooptijd tiekritische gegevensanalyse en de doeltreffendheid van de vermelde gezondheidsplan.