Biorhythm Fakta

Biorhythmics er teorien om, at hver enkelt persons fysiske, følelsesmæssige, intellektuelle og intuitive funktioner svinge i konsistente matematiske cykler, og at kvaliteten på disse områder på visse dage kan forudsiges ved at observere bevægelser syndens kurver.

Historie

Biorytmeteori først dukkede op i begyndelsen af ​​1900'erne. Dr. Hermann Swoboda, professor i psykologi ved universitetet i Wien, og Dr. Wilhelm Fliess, en næse og hals specialist og kollega af Sigmund Freud, som blev gennemført uafhængige undersøgelser, der resulterede i identiske bemærkninger om hyppigheden af ​​visse liv faktorer, som syntes at forholde sig til de positive og negative energi felter i folks kroppe. Selvom ikke en eksakt videnskab, biorytme beskrev fænomenet samme mønstre og faser manifesterer sig i patienter.

Cykler

Der er tre vigtigste biorytme cykler: den fysiske cyklus (23 dage), som styrer styrke, koordination, sex, udholdenhed, stofskifte og immunsystemet; den følelsesmæssige cyklus (28 dage), som styrer humør, følelser, seksualitet, fantasy, kreativitet og temperament; og den intellektuelle cyklus (33 dage), som styrer intelligens, tanke, logik, beslutningstagning og hukommelse.

Den fysiske cyklus tilskrives normalt som den dominerende cyklus hos mænd, mens den følelsesmæssige cyklus (men ikke nødvendigvis sammenfaldende med menstruationscyklus) sædvanligvis tilskrives den dominerende cyklus hos kvinder.

Formler

Hver cyklus kan beskrives som en sinuskurve som følger:

Fysisk: sin (2nT / 23)

Følelsesmæssig: sin (2nT / 28)

Intellektuel: sin (2nT / 33)

Fortolkning

Når en cyklus er kurve er over midterlinjen, er det aspekt af en persons liv siges at være velfungerende eller over gennemsnittet. Når det er under midterlinjen dette aspekt er under gennemsnittet. For eksempel, hvis din fysiske kurve er over midterlinjen på en given dag, kan du føler dig stærkere, mere energisk og mindre tilbøjelige til at få syge. Når din følelsesmæssige kurve er under midterlinjen, kan du finde dig selv i et dårligt humør. Perioder, hvor kurverne krydser aksen fra den ene polaritet eller anden kaldes "kritiske dage." Kritiske dage siges at være mærket med ustabilitet i det tilsvarende aspekt af livet.