Biologische Rol van LDL

Biologische Rol van LDL

Kan goed mengen met bloed en eenvoudiger door slagaders, cholesterol vereist een manier om van de productie in de lever, verder door het lichaam. De biologische rol van LDL is om alleen deze soort vervoer verschaffen.

Identificatie

Lipoproteïnen zich als een lage dichtheid (LDL) en hoge dichtheid (HDL), met LDL ook genoemd 'slechte' cholesterol en HDL "goede" cholesterol. Artsen beoordelen van de hoeveelheid cholesterol in het bloed door het meten van deze twee.

Betekenis

LDL speelt een belangrijke rol in de gezondheid van de mens. "Cholesterol maakt deel uit van de buitenste membraan dat elke cel omringt," volgens een British Broadcasting Corporation door rapport Dr. Trisha Macnair. "Het wordt gebruikt om zenuwvezels te isoleren (en dus zorg zenuwsignalen behoorlijk reizen) en maken hormonen, die chemische signalen voeren rond het lichaam."

Functie

LDL "wegvalt" cholesterol in een cel voor de absorptie. Wanneer die cel vol noodzakelijk cholesterol, het niet meer weigert, en de overgebleven cholesterol begint opbouw. Dit resulteert in het cardiovasculaire ziekte bekend als atherosclerose.

Vervoer

De meerderheid van de cholesterol beweging plaatsvindt via LDL met slechts "Ongeveer een kwart tot een derde van het cholesterolgehalte in het bloed door high-density lipoproteïne (HDL) uitgevoerd," zegt de American Heart Association.

Overwegingen

Niveaus van LDL hoger dan 100 mg / dL zijn gevaarlijk bij beide geslachten beschouwd, terwijl het HDL bedraagt ​​40 mg / dl bij mannen en 50 mg / dl bij vrouwen moeten overschrijden.