Biologische Koude Remedies

Biologische Koude Remedies

Je kunt niet genezen van een verkoudheid, maar je kunt de symptomen van verkoudheid te verlichten en verminderen van de duur van een verkoudheid met organische remedies. De beste manier om een ​​verkoudheid te behandelen is preventie. Zodra u een koud, mensen hebben veel over-the-counter medicijnen keuzes. Veel natuurlijke verkoudheid te kalmeren symptomen van verkoudheid en je kunt ze op te nemen in uw dagelijkse voeding als preventieve behandeling.

Vitamine C

Vitamine C is een veel gebruikte natuurlijke remedie voor het voorkomen van verkoudheid. Hoewel vitamine C veel effect zal hebben als je eenmaal een koude, het opnemen van vitamine C te vangen in uw dagelijkse voeding kan verkoudheid voorkomen en verminderen van de duur van een verkoudheid wanneer je krijgt de sniffles. Vruchten, met name citrusvruchten, en natuurlijke vruchtensappen zijn uw beste bronnen voor vitamine C. Drink meer sinaasappelsap, eet veel fruit of combineer fruit rijk aan vitamine C in een heerlijke koude-vechten smoothie om verkoudheid te voorkomen.

Echinacea

Echinacea is een kruid met antibacteriële eigenschappen die virale en bacteriële infecties. Echinacea bestrijdt verkoudheid door toenemende properdin, een chemische stof in het immuunsysteem verantwoordelijk voor het beschermen van het lichaam tegen virussen en bacteriën. Neem echinacea bij de eerste tekenen van een koude naar een snel herstel te verzekeren.

Knoflook

Knoflook bevat antibacteriële eigenschappen, zoals de krachtige, natuurlijk antibioticum allicine, die het immuunsysteem stimuleren en helpen bij het bestrijden van infecties. Integratie van knoflook in uw maaltijden wanneer u verkouden bent zal de symptomen te verlichten en resulteren in een sneller herstel. U kunt ook vechten een koude met uien en prei, die vergelijkbare infectie-bestrijdende eigenschappen als knoflook bevatten. Integratie van knoflook, uien en prei in uw normale dieet kan ook helpen voorkomen dat verkoudheid.

Gember

Geladen met anti-oxidanten en antivirale en pijnstillende eigenschappen, verse gember helpt bij het voorkomen en behandelen van verkoudheid, keelpijn en ontsteking van de slijmvliezen en vermindert de pijn en koorts. Gember bevat ook een licht kalmerend middel dat u zal helpen de rust die u nodig hebt wanneer u verkouden bent. Drink gemberthee of genieten van verse gember in heet water, voeg gember aan fruit smoothies of nemen gember in uw maaltijden voor zowel de behandeling en het voorkomen van verkoudheid.

Citroen en Honing

Citroenen alleen zijn rijk aan koude-voorkomen van vitamine C, maar het koppelen van citroen met honing kan kalmeren symptomen van verkoudheid wanneer preventie niet werkt. Hete thee of heet water gezoet met honing en citroen is een traditionele natuurlijke remedie voor rustgevende een zere keel en kunnen ook zorgen voor tijdelijke verlichting van verstopte luchtwegen.

Pepermunt

Hot pepermunt thee kan een verscheidenheid van de symptomen van verkoudheid te verlichten. De pepermunt fungeert als een slijmoplossend, waardoor slijm uit de longen en luchtwegen, en een decongestivum verdrijven, waardoor sinussen wissen. Pepermunt kan ook verlichten pijnlijke hoofdpijn en vermindering van koorts door het veroorzaken van je lichaam te zweten en afkoelen.

Kippensoep

Kippensoep is uw go-to cold-gevechten maaltijd, en niet alleen omdat het vasthouden aan vloeistoffen wanneer u verkouden voorkomt uitdroging. Kippensoep kan ook tijdelijk verlichten enkele symptomen van verkoudheid. Niet alleen heeft de selenium in de kip boost je immuunsysteem, maar de warme soep verzacht een zere keel, terwijl de stoom biedt tijdelijke verlichting van verstopte neus. Hoge bewerkte voedingsmiddelen, zelfs soepen, zal niets doen om je koud te behandelen, dus vermijd het eten van soep in blik en maak je eigen kippensoep met biologische ingrediënten. U kunt ook uw kippensoep een extra koude-gevechten kick door het toevoegen van infectie te bestrijden knoflook en uien.