Biologische Detox Dieet

Biologische Detox Dieet

Veel van het voedsel dat we eten vandaag zijn verwerkt in chemische stoffen en pesticiden. Het is populair de laatste tijd om te proberen om ons lichaam van de chemische stoffen die we hebben in van voedingsmiddelen en van ons milieu genomen ontgiften geworden. Door het eten van slechts 100 procent biologische voeding (de meesten van hen rauw) voor een maand, kunt u beginnen om uw lichaam te ontdoen van de schadelijke toxines. Raadpleeg een arts voordat u uw dieet drastisch.

Wat te verwijderen

Het is een goed idee om uw organische ontgifting dieet beginnen langzaam maar zeker het verwijderen van een aantal van de meer schadelijke en giftige voedingsmiddelen uit uw deit. (Als u wilt recht in springen door naar Deel twee.) Begin met het snijden van voedsel zoals rood vlees, gefrituurd voedsel, frisdrank, vetten en pasta. Als je eet deze op rechts tot de eerste dag van uw detox u kunt ervaren wat belangrijke stoelgang, dus het is best om deze van tevoren te wissen uit je systeem een ​​week of twee. Ook nuttig om enkele van de bijwerkingen van detoxificatie te verlichten is uit te snijden alcohol, cafeïne en geraffineerde suiker. Door het verwijderen van deze voedingsmiddelen en dranken vroeg, kunt u voorkomen dat een deel van de vermoeidheid, lichaamsgeur, meerdere stoelgang en hoofdpijn die een biologische detox dieet te begeleiden. Het kan ook nuttig zijn om de detox te beginnen tijdens een lang weekend of een vakantie.

Wat te eten

Vertrouwd te raken met uw dichtstbijzijnde lokale biologische voedsel op te slaan, omdat deze de producten die u zal meestal de aankoop. Dit dieet is over jou en wat je de meeste kans om te blijven voor 30 of meer dagen. Koop uw favoriete groenten en fruit in overvloed. Bijvoorbeeld, zou je voorraad op organische Gala appels, biologische rauwe amandelen en biologische wortelen. Heb uw favoriete fruit, groenten en noten als ofwel snacks of hoofdmaaltijden om jezelf te houden van het afdwalen van de voeding. Pak een paar Ziploc tassen die kleine porties van deze voedingsmiddelen te combineren en bewaar hem binnen handbereik voor het geval u de behoefte voelen om snack.

Salades kunnen de meest vullende maaltijden op dit plan, dus koop veel salade materialen zoals biologische sla, bloemkool, broccoli, knoflook, uien en bieten. In plaats van het kopen van slasaus, gebruiken biologische citroensap, zeezout of appelazijn voor smaakmakers. U kunt eten zo veel groenten en fruit als je wilt, dus vul je de koelkast tot de rand met organische ananas, peren, spruitjes of andere vruchten of groenten die je leuk vindt. Je mag lichtjes aanvullen van uw dieet met een aantal biologische kaas, vlees en peulvruchten, al heb je 80 procent van je inname als ruwe, onbewerkte groenten, fruit en noten zou moeten houden.

Een Recept

Hier is een recept voor de winter Biologische Salade met Peren, pijnboompitten en Ricotta Salata. Alle ingrediënten voor deze salade moet biologisch zijn. Voor de dressing u 1 eetlepel nodig. champagne azijn, 1 fijngehakt sjalotje, 1 eetl. mosterd, 1 eetl. citroensap, 3 eetlepels. olijfolie en zout en peper. Voor de salade je 4 kopjes gewassen en gedroogd mesclun greens, 2 stevig rijpe peren, 1 kopje geroosterde pijnboompitten, en 3 tot 4 gram nodig. ricotta salata. Klop de dressing ingrediënten tot geëmulgeerd, behalve de olie, zout en peper, en voeg dan langzaam de ingrediënten. Snijd de peren in dunne plakjes, scheren de ricotta salata in de salade, voeg de noten en lichtjes de vacht van de salade in de dressing. Dit is een geweldige lunch of diner voor uw nieuwe biologische detox dieet.