Bioidentical Hormoon Training voor Natuurgenezers

Bioidentical Hormoon Training voor Natuurgenezers

Bio-identieke hormonen training voor natuurgenezers is goedgekeurd voor permanente medische educatie studiepunten (CME) en meer en meer artsen zijn omarmen deze patiënt op maat alternatief voor de massa doping met synthetische hormoonsuppletietherapie (HST) van het verleden.

Waar kunt u terecht voor Training en testkits

De Bio-identieke Initiative is een non-profit groep gefinancierd door arts experts in het veld. Het biedt opleidingen, seminars, een digitale bibliotheek en doorverwijzing naar artsen. De BodyLogicMD en de bio-identieke hormoon Society zijn andere bronnen voor training, seminars en informatie. Voor wetenschappelijke artikelen en actueel nieuws over bio-identieke hormonen, kijk op Virginia Hopkins Health Watch website. Hopkins is co-auteur met John R. Lee, MD van de alom geprezen natuurlijke hormoontherapie boeken.

Fundamentals of Bioidentical Hormoontherapie

Naar de mening van de voorstanders zijn er twee basisprincipes achter de bio-identieke hormonen behandeling: Elke patiënt is een persoon die een aanpak op maat nodig heeft; en alleen natuurlijke hormonen kunnen hormonale onevenwichtigheden te behandelen zonder zware bijwerkingen.

Hoe wordt Bioidentical Hormoon gegeven?

Een reguliere bio-identieke hormonen cursus zal onder meer het testen en diagnostische methoden in bloed en speeksel; kennismaking met natuurlijke plantaardige hormonen en extracten en methoden van toediening; behandeling zal meest voorkomende aandoeningen zoals hypothyreoïdie, mannelijke en vrouwelijke menopauze, impotentie, en de uitputting van de bijnieren.