Biofirm Detox

BioFirm er en dansk urtekosttilskud formuleret til at hjælpe kroppen afgifte og fjerne affald og oprustning, uden om de traditionelle metoder for detoxing ligesom faste. BioFirm er sikkert at bruge, selv indeholder en specielt udformet form af pektin for de allergiske citrusfrugter. Ifølge dens beslutningstagere og mange hengivne brugere, reducerer denne naturlige urte detox formel giftstoffer i kroppen, og også toner og renser huden.

Hvad er BioFirm?

BioFirm består af naturlige urter siges at fjerne toksin buildup fra kroppen. Hertil kommer, at specielt designet hypoallergen pektin tilbyder næringsstoffer er nødvendige i løbet af en detox. Den pektin reducerer spild oprustning og væskeophobning mellem cellevæv. Ophobning mellem væv kan resultere i cellulite, der forårsager en krusede udseende på lår, mave og endda våben.

Bortset fra detoxing kroppen, BioFirm s beslutningstagere, Ny Nordisk, fremme det som en hjælp til at reducere denne cellulite oprustning og opstrammende hud. Som en del af en årlig skønhed regime, foreslår Ny Nordisk detoxing kroppen mindst to gange om året for at opretholde den interne sundhed og klar, glat hud.

Kørselsvejledning

Hvis du vil bruge BioFirm, tage to tabletter tre gange om dagen med et glas renset vand. Detox program er designet til at køre minimum to uger; imidlertid resultater bedst ses efter seks ugers brug. Drik mindst 64 ounces vand hver dag for yderligere at afgifte kroppen.

I den første uge af behandlingen, er overskydende vand vægt droppet. Under den anden uge, er de fleste toksiner forlader kroppen, efterlader individet med fornyet energi og koncentration. Ved udgangen af ​​den anden uge, vil huden synes fastere og fordøjelse vil have forbedret.

Naturlige urter

En række af urter i BioFirm detox supplement styrke immunsystemet, reducere væskeophobning, forbedre hudfarve og stimulere organfunktion.

Urter, som stimulerer orgel funktion i BioFirm formel omfatter asparges, selleri frø, timian, artiskok og mælkebøtte. Brændenælde og citruskvas reducere væskeophobning og affald fra cellevæv og Psyllium skaber en mild afførende effekt ud over at forbedre fordøjelsessystemet sundhed.