Binge Eating Disorder Cure

Binge Eating Disorder Cure

Het is normaal dat mensen te veel te eten op bepaalde tijden. Thanksgiving Day is een perfect voorbeeld, wanneer u languit op Tante Rita's bank met een opgeblazen buik, kijken naar de Macy's Day Parade. Het is niet normaal echter eten die manier elke dag en bij elke maaltijd. Binge eating disorder is een aandoening waarbij mensen zelf dingen en blijven eten nadat ze een vol gevoel.

De Feiten

Binge eating stoornis wordt ook wel dwangmatig overeten. Mensen die lijden aan deze aandoening willen niet te zwaar te zijn, maar kan zichzelf niet stoppen van het eten. Deze aandoening is gevaarlijk en overeten oorzaken obesitas, waardoor het risico op hart- en vaatziekten en diabetes kunnen verhogen. Obesitas is verbonden met vele verschillende soorten kanker, waaronder: colon, endometrium, galblaas, nier, prostaat en postmenopauzale borstkanker. Het is belangrijk om de onderliggende oorzaak van iemands eetbuien begrijpen dat het onmiddellijk kan worden behandeld.

Symptomen

Mensen die lijden aan een binge eating stoornis vertonen zowel gedrags- en emotionele symptomen. Sommige gedrags symptomen die eetbuien aangeven zijn onvermogen om te controleren wat u eet of te eten te stoppen, het eten van grote hoeveelheden voedsel snel, verstopt voedsel en in het geheim eten, eten als je vol zijn, volproppen als je alleen bent en normaal wanneer je eet zijn met mensen en voortdurend eten gedurende de dag. Emotionele symptomen van eetbuien zijn onder schaamte, spanning die alleen verbetert met eten, nooit tevreden gevoel, het gevoel verdoofd toen overeten, wanhoop en schuld.

Oorzaken

Binge eating stoornis heeft vele oorzaken. Het kan biologische oorzaken, zoals een slecht functionerende hypothalamus dat niet vertelt de hersenen dat je vol hebt. Er is ook een genetische mutatie die eetverslaving, die een grote rol in eetbuien speelt veroorzaakt. Serotonine is een chemische stof in de hersenen die eetbuien kunnen triggeren. Mensen die lijden aan depressie, een laag zelfbeeld, ontevredenheid met het lichaam en eenzaamheid zijn vatbaarder voor dwangmatige eters geworden. Ouders die voedsel gebruiken om te belonen en te troosten hun kinderen kan worden het creƫren van een toekomst binge eter.

Therapie

Om eetbuien te genezen, moet u de onderliggende oorzaak die is het activeren van de aandoening te genezen. Emotioneel eten komt vaak voor bij binge eters, dus een psycholoog of therapeut kan nuttig zijn bij de behandeling van deze aandoening. Enkele veel voorkomende dwangmatig eten behandelingen omvatten cognitieve gedragstherapie, dialectische gedragstherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Groepstherapie en steungroepen kan wonderen zo goed werkt. Ze zijn gunstig, omdat ze je in staat om anderen die weten hoe je je voelt en kan zich inleven in je praten. Tips en trucs kunnen worden gedeeld om combat dwangmatig eten te helpen.

Geneesmiddel

Medicatie kan nuttig zijn als het gaat om de behandeling van eetbuien. Bepaalde geneesmiddelen kunnen helpen om het overeten sessies snelheid gewichtsverlies verminderen en verbeteren van de lichaamsmassa. Enkele veel voorgeschreven medicijnen voor dwangmatig eten zijn antidepressiva en eetlustremmers. Een epilepsie medicijnen genaamd Topamax kan ook helpen om overeten verminderen en helpen gewicht te verliezen, maar het is gekoppeld aan een aantal ernstige bijwerkingen, zoals duizeligheid en vermoeidheid. Praat met uw arts om te zien welk type behandeling het meest gunstig zou zijn voor jou.