Bijziend Eye Oefeningen

Bijziend Eye Oefeningen

Bijziendheid, in medische kringen bekend als bijziendheid, is een visie defect waar zie je dingen op een afstand zo wazig, terwijl in de buurt van objecten zijn duidelijk en scherp. Meestal de oorzaak van bijziendheid is dat uw oogbol of het hoornvlies of de lens van het oog is misshaped, zodat het licht in het oog wordt gericht iets voor het netvlies, het achterste gedeelte van het oog dat licht en afbeeldingen gaat in zenuwimpulsen naar de hersenen.

Werken ze?

Eye oefeningen zijn voorgesteld als een remedie sinds 1891, toen Dr. William Bates publiceerde zijn oefening methode voor het corrigeren van problemen met het gezichtsvermogen.

In 2004 heeft de American Academy of Ophthalmology geëvalueerd een aantal programma's van oog oefeningen, biofeedback, ontspanning van de spieren en de ogen massage. Zoals genoteerd op de All About Vision website, concludeerde: "Er werd geen bewijs gevonden dat de visuele training enig effect heeft op de progressie van myopie. Er werd geen bewijs gevonden dat de visuele training verbetert visuele functie voor patiënten met hypermetropie (verziendheid) of astigmatisme. Er werd geen bewijs gevonden dat de visuele training verbetert het gezichtsvermogen verloren gaat door ziekte processen. "

De uitoefening van uw ogen is het onwaarschijnlijk dat de basisvorm te veranderen van uw oogbol of van het hoornvlies aan de manier waarop het licht te veranderen wordt gebroken en geprojecteerd op het netvlies, dat is hoe oogchirurgie zoals Lasik werkt. De oefeningen zijn gericht op de spieren die de vorm van de lens regelen versterken. Als deze spieren zwak zijn, kan de oefeningen helpen bij het verbeteren van uw visie. Maar gecontroleerde studies hebben niet aangetoond de oefeningen om mensen zicht te verbeteren veel, of helemaal niet.

Oefeningen

Aan de andere kant, de oefeningen voorgesteld zijn naar alle waarschijnlijkheid geen kwaad te doen, en sommige mensen geloven dat ze hebben geprofiteerd van het gebruik ervan. Er gebied paar algemene regels die je zullen helpen ervoor zorgen dat u niet nog erger te maken, op zijn minst. Doe het oog oefeningen in zacht licht zonder verblinding; er zeker een van de dingen die u zich richten op zijn goed verlicht. Wees voorzichtig, of je ogen sluiten of druk uit te oefenen, en doe je ogen niet uit te oefenen op een manier die hen stammen of ongemak veroorzaakt. Omdat je traint spieren, laat ze rusten daarna, net zoals u zou elke andere spieren je oefening.

Websites bieden aanwijzingen voor oog oefeningen, zoals Eye Oefeningen voor Goede Vision.com, adviseren om te beginnen met ontspanningsoefeningen, zoals diepe ademhaling en visualiseren van uw longen in actie, voordat de specifieke eye-oefeningen. Een eenvoudige oefening, die de beoefenaars suggereren zal helpen om de lens flexibeler, is om een ​​bal op te hangen van uw plafond ongeveer borsthoogte. Laat iemand trekt de bal zo ver mogelijk naar achteren en laat gaan, zodat het swingt naar u (of u kunt het zelf te lanceren), ga dan uit van zijn manier zonder dat je je voeten, in een poging om de bal in de focus te houden in heel.

Een andere oefening in het verschuiven van de focus begint met uw bedrijf een potlood of uw vinger ongeveer 6 centimeter in de voorkant van het topje van je neus en de focus op het voor een telling van vijf. Dan, op een object ongeveer 20 meter verderop nog eens vijf-count. Zij bevelen dit herhalen 40 keer. Na dat ze aanbevelen "palming" uw ogen ten minste twee minuten met je ogen te sluiten en voorzichtig te bedekken met je handpalmen gecupt, zodat ze niet in contact komen met uw oogleden. Adem langzaam en diep te helpen ontspannen.

Verschillende meer oefeningen zijn gedetailleerd op een schat aan websites, vele met getuigenissen van tevreden klanten waaruit blijkt dat de voordelen ervan. Om ze te vinden, zoeken "oog oefeningen voor bijziendheid" of soortgelijke termen.