Bijwerkingen van Similac Premature Infant Formula Met Ijzer

Bijwerkingen van Similac Premature Infant Formula Met Ijzer

Similac vroeg geboren baby formule, onder de naam NeoSure markt gebracht, is samengesteld met hogere eiwit, calcium en fosfor dan de typische formule om te helpen met gewichtstoename en botontwikkeling. Het is ook verrijkt met extra ijzer en essentiële vitaminen.

Voorkomende klachten

Ouders kunnen bijwerkingen opmerkt bij de invoering van een zuigeling aan de formule en vaak de schuld van de formule voor de symptomen van koliek, gas, constipatie, braken en zenuwachtigheid.

Formula Base

NeoSure is een basis van melk formule op basis van koemelk. Soja formules worden niet aanbevolen voor premature of laag-gewicht zuigelingen als gevolg van potentieel verminderde gewichtstoename.

Braken

Braken of "spugen" is een teken van zowel overvoeding en formule intolerantie, waardoor veel ouders in de war. Dr. William Sears, MD zegt: "Tussen de geboorte en de leeftijd van 6 maanden zal je baby gemiddeld 2 moet 2 1/2 oz. Formule per pond per dag."

Overstappen

De overgang van moedermelk naar formule kan leiden tot meer frequente braken, constipatie, zenuwachtigheid en gas. Zuigelingen kunnen de tijd aan te passen aan de "zwaardere" consistentie van NeoSure nodig. Neem contact op met de kinderarts naar tekenen dat het kind er niet in slaagt om te gedijen op de formule, zoals aanhoudend braken, gewichtsverlies, minder vaak moeten plassen en langdurig huilen.

Constipatie

Twee studies gepubliceerd in Pediatrics, het officiële tijdschrift van de American Academy of Pediatrics, geconcludeerd dat er geen verschil in gastro-intestinale klachten werd aangetoond tussen laag-ijzer en ijzer-verrijkte formules. Volgens AAP onderzoek, moeders vaak concluderen dat ijzer veroorzaakt constipatie, vanwege hun ervaring met prenatale vitamines.