Bijwerkingen van Requip voor rusteloze benen syndroom

Bijwerkingen van Requip voor rusteloze benen syndroom

Artsen voorschrijven Requip, algemeen bekend als ropinirol, voor de patiënten van rusteloze benen syndroom. In een 12 weken durende, dubbelblinde studie, milde tot matige bijwerkingen werden gemeld.

Misselijkheid

Op het gemiddelde, 40 procent van de deelnemers aan de proef gemeld misselijkheid versus acht procent gemeld door degenen die de placebo. Proefpersonen milde tot gemiddelde incidentie van misselijkheid.

Slaperigheid

Slaperigheid is de sterke wens om te slapen, overweldigende slaperigheid en hypersomnie (slapen voor langere tijd). Bij personen die Requip, 12 procent meldde slaperigheid versus zes procent van de placebo.

Braken

Incidentie van braken werden gemeld door 11 procent ten opzichte van twopercent van degenen die de placebo. Braken was een van de bijwerkingen die beïnvloed vijf procent van de proefpersonen zich terug te trekken uit de studie.

Vermoeidheid

Vermoeidheid verschilt van slaperigheid. Wanneer je moe bent, je het gevoel run down, lusteloos en weinig energie, maar niet noodzakelijkerwijs slaperig. Placebo proefpersonen vier procent ten opzichte van acht procent van Requip proefpersonen die vermoeidheid gemeld.

Duizeligheid

Uit de bijna 1.000 proefpersonen in de studie, 11 precent gemeld duizeligheid terwijl op Requip, en 5 procent van de patiënten die placebo kregen aangehaald deze bijwerking.