Bijwerkingen van Rapid Weight Loss

Bijwerkingen van Rapid Weight Loss

Een pond lichaamsvet bestaat uit 3.500 calorieën, die moeten ofwel worden verbrand of verwijderd uit de voeding zodat een persoon om gewicht te verliezen. De gemiddelde persoon kan alleen verliezen 1 tot 2 kilo lichaamsgewicht per week. Diëten beloven snel gewichtsverlies beloven veel grotere aantallen, die soms mogelijk, maar niet zonder ernstige bijwerkingen zijn.

Verlies van Muscle

Snel gewichtsverlies gaat meestal hand in hand met het verlies van spiermassa. Wanneer het lichaam niet voldoende voedingsstoffen uit de voeding (gebruikelijk in zeer caloriearme diëten of vloeistof, die worden gebruikt voor snel gewichtsverlies) krijgen, zijn toevlucht tot eten weg bij de spieren energie. Vet is niet een zeer effectieve bron van energie en het lichaam beschouwt vet als energie reserve, dus alleen gebruiken als laatste redmiddel. Verlies van spierweefsel leidt tot een trage stofwisseling, waardoor het gemakkelijker om gewichtstoename wanneer de persoon gaat terug naar normaal eten. Het veroorzaakt ook een untoned uiterlijk of wat wordt aangeduid als "mager vet."

Losse huid

Snel gewichtsverlies zal altijd leiden tot opknoping huid. Dit komt omdat, hoewel huid is elastisch, het uitrekken en krimpen proces traag. Met een snel gewichtsverlies, maakt de huid niet genoeg tijd om aan te passen aan het veranderende lichaam en eindigt los en uitgezakt. Dit is vooral merkbaar in de buik en armen. Zwaarlijvige mensen die grote hoeveelheden gewicht te verliezen kan uiteindelijk cosmetische chirurgie nodig hebben om het probleem te verhelpen.

Uitdroging

Spier is samengesteld sterk water, dus met verloren spier komt een verlies in de reserve van het water in het lichaam. Mensen die het verlies van grote hoeveelheden van het gewicht te beperken meestal hun inname van water en om een ​​opgeblazen gevoel te voorkomen. Dehydratie kan leiden tot een aantal problemen, waaronder duizeligheid, gebrek aan energie, nierstenen, diarree en braken.

Galstenen

Plots gewichtsverlies, als lange perioden van vasten, de balans van cholesterol en galzouten verstoren in de galblaas, leidt tot de vorming van galstenen. Naast opgeblazen gevoel, misselijkheid en braken, kan galstenen ook ernstige pijn in de bovenbuik, tussen de schouderbladen en in de onderrug. Chirurgie kan nodig zijn om grote stenen te verwijderen.

Haaruitval

Haarverlies vaak in diëten die snel gewichtsverlies gedurende lange tijd, zoals bij obesitas chirurgie, drinkvoeding of zeer caloriearme diëten veroorzaken (minder dan 800 calorieën per dag). Haar moet eiwitten om te groeien en zijn gezondheid te behouden. In diëten die snel gewichtsverlies veroorzaken, wordt eiwit meestal beperkt tot een klein percentage van de dagelijkse voeding, zoals lijners moeten gewoonlijk geconcentreerd in ofwel vloeistoffen of produceren afvallen. Het gebrek aan eiwitten in de voeding zal leiden tot broos haar en uiteindelijk haaruitval, als het lichaam zal gebruiken wat weinig eiwit wordt verbruikt voor andere, meer vitale orgaanfuncties.