Bijwerkingen van MonaVie Juice

Omdat MonaVie is geen medicijn, maar een vruchtensap, heeft geen bijwerkingen in de medische betekenis. In plaats daarvan, de bijwerkingen zijn alle voedingswaarde in de natuur. Net zoals appels hebben geen bijwerkingen hebben, de acai bessen, dat is de primaire ingrediënt MonaVie's, is gewoon een andere vrucht, met een eigen voedingsprofiel. Echter, het marketing plan van MonaVie heeft zich grotendeels gebaseerd is op de bewering van medische voordelen, aan te dringen op een onderzoek naar de kenmerken van geneeskrachtige eigenschappen en hun potentiële effecten.

Opgeblazen Claims

Een van de meest gevaarlijke elementen MonaVie als product de positionering als krachtige wondermiddel. Gestructureerd als een multi-tiered marketing kans met meer dan een miljoen verkopers, MonaVie is zo ongereguleerd in de verkoop dat zijn verkopers een grote verscheidenheid van claims voor het product dat niet kan worden ondersteund door een voedings- of medische feit zal maken.

Antioxidanten

Een van de beweringen van de producenten van MonaVie is dat het een hoog niveau van krachtige antioxidanten die kunnen bijdragen aan de algehele gezondheid, met name cardiovasculaire bevat. Terwijl MonaVie bevat wel een goed aantal anti-oxidanten, de bessen in de drank bevat eigenlijk minder antioxidanten dan een aantal goedkopere, minder exotische vruchten. Appels, aardbeien en bosbessen bevatten alle hogere niveaus van de anti-oxidanten in MonaVie dan de acai bessen.

Economie

De hoge kosten, in combinatie met het geneesmiddel aura MonaVie kan een negatieve economische bijwerking veroorzaken. MonaVie is erg duur en kan een extra financiële last voor degenen die meedoen als verkopers, het plaatsen van een minimale omzet op hen elke maand geworden. In vergelijking met de voedingswaarde van MonaVie, het is meer economisch efficiënt om fruit te kopen. Echter, kunnen mensen geloven de opgeblazen vorderingen, waardoor het lijkt medisch onveilig om te stoppen met de aankoop van de dure drank, zelfs tot het punt van economische tegenspoed.

Alternatieve Behandeling

Correspondent de opgeblazen conclusies is het gevaar niet die adequate behandeling van medische aandoeningen die Monavie verkopers hebben beweerd kunnen worden behandeld met het sap. Aldus is er een psychologisch neveneffect MonaVie gebruik. Dit komt het duidelijkst in conclusies die Monavie kunnen worden gebruikt om kanker, griep en zelfs autisme behandelen.

Andere ingrediënten

In aanvulling op de acai bessen mix, MonaVie bevat een aantal andere supplementen, waaronder resveratrol, vetzuren en glucosamine. Hoewel geen van deze ingrediënten hebben negatieve bijwerkingen, is het vermeldenswaard de aanwezigheid van goede cholesterol. Terwijl omega-3 vetzuren zijn belangrijk bijdragen aan een gezonde voeding, moeten hun aanwezigheid nog te worden opgemerkt als extra cholesterol in uw dieet.