Bijwerkingen van Kool Soep

Bijwerkingen van Kool Soep

Koolsoep is al lang een nietje in vele culturen, vooral die in Oost-Europa. Koolsoep is goedkoop, het vullen en kan worden opgeknapt met uien of andere goedkope smaakstoffen. Het brouwsel is ook een populaire steunpilaar van de kool soep dieet, een caloriearm crash dieet dat mensen volgen nog steeds vandaag de dag. Koolsoep op zijn eigen heeft verschillende bijwerkingen, met meer ernstige en extra effecten voor degenen die na het dieet plan.

Duizeligheid

Duizeligheid, zwakte en hoofdpijn kan een neveneffect van koolsoep te zijn als het de belangrijkste hoofdbestanddeel van het dieet. Kool bevat veel vezels en bepaalde nutriƫnten, maar het ontbreekt aan eiwitten en weinig koolhydraten. Als andere voedingsmiddelen die de aanbevolen dagelijkse dosering van eiwitten en koolhydraten ook worden verbruikt, moet de kool soep niet tot een licht in het hoofd of duizelig gevoel.

Maagkrampen en Gas

Veel vezels, die is gevonden in koolsoep, kan soms produceren maagkrampen, maagpijn of buikpijn. Koolsoep kan ook het opbouwen van een veel gas. Gas gaat vaak gepaard met opgeblazen gevoel en een gezwollen of uitgebreid maag.

Diarree

Koolsoep is ideaal voor het verwijderen van het systeem, wat betekent dat veel van de koolsoep kan betekenen veel uitstapjes naar de badkamer. Kool werkt als een detoxifier, bevrijden het lichaam van gifstoffen en onnodige stoffen, maar ontgifting kunnen komen met de prijs van diarree. Kool waterig en gevuld met vezels, waardoor het gemakkelijk verplaatsen door het spijsverteringssysteem.

Andere waarschuwingen

De American Heart Association zegt dat fad diƫten, zoals de kool soep dieet, kan niet alleen geven u een scala aan bijwerkingen, maar kan ook "ondermijnen je gezondheid." Elk dieet dat niet bevat oefening is oplettend, de vereniging zegt. De kool soep dieet, in het bijzonder, leidt tot snel gewichtsverlies omdat het spoelt het systeem, terwijl de belangrijkste voedselinname is caloriearme groenten en fruit met een beetje eiwit gegooid. De belangrijkste gewichtsverlies gezien is te wijten aan vochtverlies. Zodra iemand begint te eten van een gewoon dieet na de koolsoep stint, kan het gewicht snel worden herwonnen.