Bijwerkingen van Jasmine Tea

Bijwerkingen van Jasmine Tea

Jasmijn thee is een soort kruidenthee optie beschikbaar op de markt. Volgens Dr Ray Sahel, zijn er meer dan 200 variëteiten van jasmijn planten gevonden over de hele wereld, vooral in warme klimaten, die mogelijk zijn om te maken in een kruidenthee. De planten hebben meestal wit gekleurde bloemen, maar hebben soms gele bloemen. De meeste van de bijwerkingen van jasmijnthee nuttig zijn, al zijn er enkele mogelijke problemen voor sommige individuen.

Effect van cafeïne

De meeste jasmijn thee heeft cafeïne, die kriebels of slapeloosheid kan veroorzaken bij personen die gevoelig zijn voor cafeïne. Verbazingwekkende Groene Thee staat dat de hoeveelheid cafeïne varieert afhankelijk van de specifieke thee en de verscheidenheid van jasmijn, maar meestal is ongeveer de helft van de hoeveelheid van een kopje koffie. Er zijn cafeïnevrije mogelijkheden, maar het kan de smaak van de koffie veranderen en neemt bepaalde gezonde antioxidanten. Verbazingwekkende Groene Thee stelt voor losse blad jasmijn thee in plaats van theezakjes om de cafeïne in de koffie voor iedereen die cafeïne gevoelig beperken.

Weight Loss

Jasmijn thee zit vol antioxidanten en bevat cafeïne zodat het kan leiden tot gewichtsverlies voor sommige individuen. Volgens Steady Gezondheid, kan de combinatie van anti-oxidanten met cafeïne leiden tot een verlaagd cholesterol, hogere vetverbranding en gewichtsverlies.

Ontspanning

Een van de belangrijkste bijwerkingen en voordelen van jasmijn thee is ontspanning. De geur van de thee is rustgevend en aromatisch. De geur van de thee helpt lagere hartslag en resulteert in een ontspannen stemming zegt Dr Ray Sahel. De arts wijst erop dat jasmijn heeft linalool, dat een vergelijkbaar ontspannend en kalmerend effect heeft bij inademing.

Vermindert Bacteriën

Jasmijn vermindert de bacteriën in het lichaam, waardoor gezondheidsproblemen veroorzaakt door negatieve bacteriën en ook het voorkomen van tandbederf en holten voorkomen. Gecombineerd met de gezonde voordelen van een verbeterd immuunsysteem als gevolg van anti-oxidanten, kan jasmijn thee helpen voorkomen ziekte en de steun het herstel van ziekte sneller.