Bijwerkingen van High Daily Doses van kamille

Bijwerkingen van High Daily Doses van kamille

Al duizenden jaren, die teruggaat tot de oude Egyptische beschaving, hebben mensen Kamille gebruikt om zijn voordelen voor de gezondheid en de medicinale werking. De Duitse en de Roomse Kamille plant wordt gebruikt in thee, crèmes, zalven, extracten en capsules om angst, act kalmeren als een kalmerend middel, verlichten misselijkheid en slapeloosheid te behandelen. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, wordt Kamille ook gebruikt om menstruele krampen, problemen met de spijsvertering, spierspasmen, huidirritaties en lichte infecties te verminderen. Terwijl kruiden zijn een natuurlijke remedie voor diverse kwalen, overconsumptie kan een aantal bijwerkingen.

Spijsverteringsproblemen

Volgens Botanische Online, is het consumeren van grote hoeveelheden kamille bekend om de spijsvertering of gastro-intestinale irritatie veroorzaken. Inname van meer dan de aanbevolen dosering van kamille, die is beperkt tot 3 tot 4 maal daags, kan diarree, braken en misselijkheid. De Universiteit van Maryland Medical Center blijkt dat kinderen onder de 18 verbruikt niet meer dan de helft van de dosis voor volwassenen elke dag. Kinderen van 5 en jonger mag niet meer verbruiken dan de helft van een kop thee per dag of braken kunnen optreden. Kamille ophoopt in het lichaam, zodat bijwerkingen weergegeven met een grote dosis of na enkele dagen. De Voedingssupplement Educatief Centrum suggereert dat als spijsverteringsproblemen optreedt, stoppen of te verminderen het verbruik en een arts te raadplegen.

Medicatie Interferentie

Degenen die bloedverdunners, recept slaapmiddelen, orale schimmeldodende medicijnen, de pil en allergie medicijnen moet het advies van een arts in te winnen alvorens gebruik Kamille om kwalen te behandelen. Volgens WebMD, kunnen doses van kamille dat de aanbevolen hoeveelheid overschrijdt interageren met deze geneesmiddelen en verminderen de doeltreffendheid noch de normale functie van medicijnen. Oestrogeen samen met grote of geconcentreerde hoeveelheden (onjuiste verhouding van verdunning) van Kamille kan de effecten van de pillen te verminderen. Omdat Kamille heeft een cumulatief effect, kan het nemen van hoge dagelijkse doses drastisch de goede werking van medicijnen te remmen.

Miskraam

Zwangere vrouwen kunnen gebruik maken van Kamille om ochtendmisselijkheid, misselijkheid en braken te verlichten, maar als het in grote hoeveelheden geconcentreerde, kan Kamille schadelijk zijn voor de zwangerschap. Volgens Herbal Veiligheid, hoewel de FDA Kamille heeft het label "Generally Recognized As Safe" (GRAS), zwangere vrouwen moet de dosering aanbevelingen precies te volgen of te raadplegen hun arts voordat consumeren Kamille als ze het risico voor de vroege samentrekkingen van de baarmoeder die kan leiden tot een miskraam.