Bijwerkingen van het gebruik van Capsicum Spray

Bijwerkingen van het gebruik van Capsicum Spray

Soms ook wel cayennepeper, paprika is een soort van peper afkomstig uit Noord-en Zuid-Amerika en delen van Azië. Ondanks het gebruik als een nasale spray cluster hoofdpijn, nasale poliepen en sinus congestie te behandelen, een risico op bijwerkingen bij sommige patiënten.

Soorten Side Effects

Capsicum spuiten veroorzaakt vaak nasale pijn bij het aanvankelijk ingeademd en kan ook leiden tot niezen, tranende ogen en een loopneus, legt RxList.

Time Frame

Kenmerkend is dat de bijwerkingen te ontwikkelen wanneer je voor het eerst begint met het kruidenmiddel en beginnen af ​​te nemen na vijf of meer dagen van aaneengesloten gebruik, meldt RxList.

Drug Interactions

In combinatie met bloedverdunnende medicijnen, zoals warfarine, kan paprika spuiten van uw risico op langdurig of oncontroleerbare bloeden na een letsel of een operatie te verhogen, waarschuwt de Universiteit van Maryland Medical Center. Capsicum spuiten veroorzaakt ook meer bijwerkingen van de longziekte geneesmiddel theofylline.

Risico's

Zelden, paprika spuiten veroorzaakt ernstige allergische reacties, zoals piepende ademhaling, pijn op de borst, zwelling en netelroos. Mensen met een allergie voor avocado, bananen, kastanjes, kiwi en latex hebben een verhoogd risico op een allergische reactie op paprika spray, waarschuwt de Universiteit van Maryland Medical Center.

Overwegingen

Als je een allergie voor peper, zwanger bent of borstvoeding geeft of zijn gepland voor de operatie in de komende twee weken, kan het niet veilig is voor u om paprika spray, waarschuwt RxList.