Bijwerkingen van Fluorescent Light

Bijwerkingen van Fluorescent Light

Tl-lampen worden vaak verantwoordelijk gehouden voor hoofdpijn en algemene pijn oog op de werkplek. Onderzoek kan erop wijzen dat deze bijwerkingen zijn echt en slechts het begin van de bijwerkingen die kunnen worden veroorzaakt door dit type verlichting. Moderne ontwikkelingen in de lampen zijn nu beschikbaar voor de consument verschillende opties geven bij het kiezen van een tl-lamp die niet zal zetten zo'n druk op hun ogen.

Geestelijke / epileptische stoornissen

TL-lampen kan een trigger voor angststoornissen, volgens healthcentral.com. Dit is deels te wijten aan de "onnatuurlijke" gloed van tl-lampen die een loskoppeling van realiteitszin een angst lijder creëert. De elektriciteit in de tl-lampen cycli elke 60 seconden, wat gevolgen degenen die lijden aan lichtgevoelige reflex epilepsie. Epileptische aanvallen worden veroorzaakt door lichtflitsen of andere visuele stimuli, waardoor licht cycli van tl-lampen problematisch.

Evenwichtsstoornissen

Vestibulaire stoornissen beïnvloeden het menselijk centrum van balans (het binnenoor) het creëren van symptomen van duizeligheid, onbalans en duizeligheid onder anderen. TL-licht verergert deze symptomen te wijten aan de helderheid en het gebrek aan warm lichtemissie. Van degenen die met de symptomen van een vestibulaire stoornis moeten vermijden warenhuizen en andere situaties waar tl-licht kan zijn in een grote concentratie.

Hoofdpijn en migraine

De power cycle, of licht flikkeren van TL-lampen met behulp van ballast om elektrische stroom te stabiliseren kan pijn aan de ogen, hoofdpijn en migraine veroorzaken in die gevoelig zijn voor de schommelingen van zintuiglijke informatie verwerkt door de oogzenuw. Pijn is gemeld vaakst in bloembollen met behulp van magnetische voorschakelapparaten die een ouder model van de TL-lamp. Moderne ballasten zijn elektronische Gebruik magneten.